Over Tuinland

Over Tuinland

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen. Hieronder ziet u welke vestigingen Tuinland heeft. Door op één van de onderstaande vestigingen te klikken krijgt u meteen informatie over het betreffende tuincentra.

Tuinland: Assen | Groningen | Wilp (bij Deventer) | Zwolle |Grote winkels met een groot assortiment; zowel qua groen als qua artikelen voor in en om het huis. Zo staat er in het voorjaar en de zomer een grote afdeling vol met tuinmeubelen. In het najaar wordt hier vervolgens een grootse kerstshow opgebouwd. Ook gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen en dierenbenodigdheden zitten in het assortiment. In de bloembinderij worden prachtige boeketten gemaakt en in het tuincafé kunt u genieten van een lekker kopje koffie met iets zoets of hartigs erbij.

Webshop:
Tuinland biedt een deel van dit brede assortiment ook online aan. Mocht u een bepaald artikel zoeken en het niet in onze webshop kunnen vinden, dan kan het goed zijn dat het in de vestigingen wel verkrijgbaar is.
Neem contact op met één van onze vestigingen.

Wij staan garant voor een goede kwaliteit van onze planten. Om de kwaliteit te waarborgen kunt u daarom geen verse planten online bestellen. Wij heten u graag welkom in onze tuincentra.
Snijlboemen kunt u wel online bestellen, de bloemen worden in een geconditioneerde doos verstuurd en staan op water.


Belangrijk
De voorraad op deze site betreft de voorraad van de webshop. Deze kan afwijken van de voorraad zoals deze bij de verschillende vestigingen is.
Wilt u weten of een product op voorraad is bij één van onze vestigingen dan kunt u het beste contact opnemen met de betreffende vestiging. 

Naar top