• Gratis verzending vanaf € 70 
    Voor tuinmeubelen en grote pakketten € 29.50 verzendkosten

    *In de winkel gelden er afwijkende tarieven

  • Voor 15.00 uur besteld is de zelfde dag verzonden
    (m.u.v. tuinmeubelen en andere grote pakketten) 

  • Met 4 fysieke winkels!
    > bekijk onze winkels

Over Tuinland

Over Tuinland

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen. Hieronder ziet u welke vestigingen Tuinland heeft. Door op één van de onderstaande links te klikken krijgt u meteen informatie over het betreffende tuincentrum.

Tuinland: Assen | Groningen | Wilp (bij Deventer) | Zwolle |


Onze tuincentra bestaan uit grote panden met een groot assortiment; zowel qua groen als qua artikelen voor in en om het huis. Ons assortiment bestaat onder andere uit gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen en dierbenodigdheden, evenals een ruime keuze aan buiten- en kamerplanten.In het voorjaar en in de zomer is er een grote afdeling vol met tuinmeubelen. In het najaar worden de tuinmeubelen en voorjaarspullen vervangen voor een grootse kerstshow. In onze bloembinderij worden prachtige boeketten samengesteld voor allerlei gelegenheden. Daarnaast bevat iedere vestiging een tuincafé, waar u heerlijk kun genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij. 

Webshop:
Tuinland biedt een deel van ons brede assortiment ook online aan. Mocht u een bepaald artikel zoeken en het niet in onze webshop kunnen vinden, dan kan het goed zijn dat het in één van de vestigingen wel verkrijgbaar is.
Neem contact op met één van onze vestigingen.

Wij staan garant voor een goede kwaliteit van onze planten. Om de kwaliteit te waarborgen kunt u daarom geen verse planten online bestellen. Wij heten u daarvoor echter graag welkom in onze tuincentra.
Snijlboemen kunt u wel online bestellen, de bloemen worden in een geconditioneerde doos verstuurd en staan op water.


Belangrijk
De voorraad op deze site betreft de voorraad van de webshop. Deze kan afwijken van de voorraad zoals deze bij de verschillende vestigingen is.
Wilt u weten of een product op voorraad is bij één van onze vestigingen dan kunt u het beste contact opnemen met de betreffende vestiging. 

Naar top