• Gratis verzending vanaf € 70 
    Voor tuinmeubelen en grote pakketten € 29.50 verzendkosten

  • Voor 15.00 uur besteld is de zelfde dag verzonden
    (m.u.v. tuinmeubelen en andere grote pakketten) 

  • Met 4 fysieke winkels!
    > bekijk onze winkels

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten


Wanneer u op een werkdag een bestelling plaatst voor 15.00 uur, dan verzenden we uw bestelling nog dezelfde dag met onze vervoerder DHL, mits de producten op voorraad zijn.

Dit geldt niet voor grote artikelen, zoals loungesets, tuinsets, zware of grote artikelen. We streven ernaar om deze bestelling binnen 4 werkdagen op afspraak bij u te bezorgen.

Vervoerder
DHL Parcel | DHL Europlus | Eigen bezorgservice 
Wanneer de bezorging via DHL uitgevoerd wordt, dan ontvangt u een Track&Trace-code van DHL.
Als we uw pakket via Eigen Vervoer bezorgen, dan maken we een bezorgafspraak met u en ontvangt u een bericht wanneer onze bezorger bij u in de buurt is om het pakket bij u af te leveren.
 
Afleveradres
U kunt uw bestelling op het factuuradres laten afleveren, maar u kunt ook kiezen voor een ander afleveradres dan het factuuradres.

Afhalen in de winkel
Wanneer u ervoor kiest de bestelling af te laten leveren bij een vestiging naar keuze, duurt dit ongeveer vijf werkdagen. Na betaling van uw bestelling wordt deze verwerkt en verstuurd naar de vestiging van uw keuze. Wanneer uw bestelling binnengekomen is krijgt u een mail van ons. U kunt uw bestelling afhalen op vertoon van uw bevestiging van de bestelling. (dit mag zowel uitgeprint als op uw telefoon of tablet) Bij het afhalen van uw bestelling dient u te tekenen voor ontvangst. Indien u kiest voor de optie "afhalen in de winkel" betaalt u geen verzendkosten bij uw bestelling.

Reguliere verzending: € 4.99
 
Brievenbuspost
(de bestelling mag niet groter zijn dan 38 x 26 x 3 cm)
Nederland € 1,99
België € 2,99
Duitsland € 2,99
(let op brievenbuspost wordt niet bezorgd op zondag en maandag)
 

Tuinmeubelen bestellen?

Tuinmeubelen leveren wij in een straal van 25 km van onze filialen. Voor de verzending rekenen wij €29.50 aan verzendkosten.
Binnenkort verzenden wij door heel Nederland!

Naar top