Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten


Wanneer u op een werkdag een bestelling plaatst voor 15.00 uur, dan verzenden we uw bestelling nog dezelfde dag met onze vervoerder DHL.

Dit geldt niet voor grote artikelen, zoals loungesets, tuinsets, zware of grote artikelen. We streven ernaar om deze bestelling binnen 4 werkdagen op afspraak bij u te bezorgen.

Vervoerder
DHL Parcel | DHL Europlus | PostNL | Eigen bezorgservice 
 
Afleveradres
U kunt uw bestelling op het factuuradres laten afleveren, maar u kunt ook kiezen voor een ander afleveradres dan het factuuradres.

Afhalen in de winkel
Wanneer u ervoor kiest de bestelling af te laten leveren bij een vestiging naar keuze, duurt dit ongeveer vijf werkdagen. Na betaling van uw bestelling wordt deze verwerkt en verstuurd naar de vestiging van uw keuze. Wanneer uw bestelling binnengekomen is krijgt u een mail van ons. U kunt uw bestelling afhalen op vertoon van uw bevestiging van de bestelling. (dit mag zowel uitgeprint als op uw telefoon of tablet) Bij het afhalen van uw bestelling dient u te tekenen voor ontvangst. Indien u kiest voor de optie "afhalen in de winkel" betaalt u geen verzendkosten bij uw bestelling.

 
Brievenbuspost
(de bestelling mag niet groter zijn dan 38 x 26 x 3 cm)
Nederland € 1,99
België € 2,99
Duitsland € 2,99
(let op brievenbuspost wordt niet bezorgd op zondag en maandag)

Naar top