• Gratis verzending vanaf € 70 
  Voor tuinmeubelen en grote pakketten € 29.50 verzendkosten

 • Voor 15.00 uur besteld is de zelfde dag verzonden
  (m.u.v. tuinmeubelen en andere grote pakketten) 

 • Met 4 fysieke winkels!
  > bekijk onze winkels

Onze 5 beloften

Onze 5 beloften

De 5 beloften van Tuinland

Wij doen er alles aan om een bezoek aan Tuinland prettig te laten verlopen!

1. Gemak
Onze winkels zijn gemakkelijk te bereiken en hebben ruime parkeergelegenheid. De winkels zijn overzichtelijk en artikelen daardoor makkelijk te vinden. Er is altijd een medewerker in de buurt om u te helpen en/of deskundig advies te geven. U wordt vlot geholpen bij de kassa en kunt gratis gebruik maken van een aanhangwagen voor uw grotere aankopen.

2. Tevredenheid
Tuinland doet niet moeilijk bij ruilen en garantie. Zo hanteren we: ruilen binnen 30 dagen en in originele verpakkingen en garantie van:

 • 3 jaar op bomen en struiken
 • 3 jaar op gereedschap
 • 3 jaar op tuinmeubelen
 • 2 maanden op kamerplanten
 • 7 dagen op snijbloemen
Mocht u ergens niet tevreden over zijn, dan horen we dat graag. We garanderen u dat we samen met u tot een goede oplossing komen.

3. Duidelijkheid
Onze winkels zijn duidelijk ingericht, waardoor u gemakkelijk dat kunt vinden wat u zoekt. U wordt de hele winkel doorgeleid, maar kunt ook voor een ´korte route´ kiezen. Het uitgebreide assortiment is helder en overzichtelijk ingedeeld, onze acties staan goed aangegeven en alle artikelen zijn duidelijk zichtbaar geprijsd. Ook ons personeel is duidelijk herkenbaar.

4. Eerlijkheid
Wij doen geen loze beloften en komen onze afspraken na. Wij realiseren ons dat ons bestaan afhangt van u als tevreden klant. Bij het bepalen van onze prijzen gaan we uit van goede producten voor een scherpe prijs.

5. Plezier
Wij zorgen ervoor dat een bezoek aan Tuinland altijd plezierig is. Voor kinderen organiseren wij in de schoolvakanties vaak speurtochten en workshops. Regelmatig is er live muziek in de winkel. Onze medewerkers zijn deskundig, eerlijk en vriendelijk. Wij zijn een familiebedrijf en willen graag dat u dat merkt.
 

Naar top