Kledingafdeling

KledingafdelingOutdoor kleding

Bij de Tuinland vestigingen vindt u een uitgebreid assortiment outdoor- en vrijetijdskleding.
Tuinland vernieuwt twee keer per jaar haar eigentijdse collectie.
Goede kwaliteit en betaalbare kleding, dat is waar Tuinland voor staat. Op alle producten ontvangt u 3 jaar garantie. Bewaar in dit geval altijd de kassabon.

Voor dames, heren en kinderen verkoopt Tuinland functionele maar vooral leuke kleding. Regelmatig zijn er leuke acties, hippe kleding voor een leuke prijs.

De meeste jassen zijn wind- en waterdicht en ook nog goed ademend. Wanneer u wind- en waterdichte jassen wilt wassen lees dan goed de voorschriften op het etiket. Was de jas met een speciaal middel voor ademende stoffen.

Kinderkleding
Voor kinderen die graag in de tuin mee helpen zijn er laarzen in alle kleuren en kinderoveralls.

Werkkleding
Maar ook voor volwassenen heeft Tuinland een grote collectie PVC laarzen, klompen en schoenen. Reinig uw schoeisel direct na gebruik met water, het grote vuil spoelt u er vanaf. Hardnekkig vuil kunt u eventueel met een spons of borstel verwijderen. Stop schoeisel nooit in de wasmachine, dit kan tot onherstelbare schade kunnen leiden.

Skikleding
In de winterperiode hebben we volop snowboots, gevoerde laarzen, thermosokken, handschoenen, sjaals en mutsen. Veel van onze jassen zijn geschikt om mee te skiën. Voor kinderen hebben we skibroeken.

Naast de collectie kleding en schoeisel heeft Tuinland de nodige accessoires zoals sokken, pashmina sjaals, paraplu’s en regencapes.


Een deel van ons assortiment kunt u bekijken in onze webshop.

Naar top