• Gratis verzending vanaf € 70 
    Voor tuinmeubelen en grote pakketten € 29.50 verzendkosten

    *In de winkel gelden er afwijkende tarieven

  • Voor 15.00 uur besteld is de zelfde dag verzonden
    (m.u.v. tuinmeubelen en andere grote pakketten) 

  • Met 4 fysieke winkels!
    > bekijk onze winkels

Kledingafdeling

KledingafdelingBij iedere Tuinland vestiging vindt u een uitgebreid assortiment aan outdoor- en vrijetijdskleding. De collectie wordt twee keer per jaar vernieuwd. Op alle producten ontvangt u 3 jaar garantie mits u de kassabon bewaart.

Tuinland verkoopt kleding van een zeer goede kwaliteit voor zowel dames en heren als voor kinderen. Daarbij is de kleding zeer betaalbaar, leuk en functioneel. Wanneer u werkkleding zoekt dan kan Tuinland hier ook een aandeel in leveren, de kledingafdeling beschikt over een ruime collectie PVS laarzen, klompen en schoenen.

Voor heren
Het assortiment voor heren bestaat onder andere uit verschillende soorten jassen en jacks die geschikt zijn voor de verschillende seizoenen. Daarnaast verkopen we verschillende soorten laarzen en schoeisel dat geschikt is om mee te werken in de tuin.

Voor dames 
Het assortiment voor dames bestaat onder andere uit verschillende soorten jassen en jacks die geschikt zijn voor de verschillende seizoenen. Daarnaast verkopen we verschillende soorten laarzen en schoeisel dat geschikt is om mee te werken in de tuin.

Voor kinderen 
Helpen uw kinderen graag mee in de tuin? Bij Tuinland verkopen we bijvoorbeeld leuke kinderoveralls. Daarnaast zijn er diverse soorten laarzen te koop in verschillende kleuren.

Overig
Naast de collectie kleding en schoeisel heeft Tuinland de nodige accessoires zoals sokken, pashmina sjaals, paraplu’s, regencapes en tassen (https://tuinland.nl/producten/buiten-kleding-tassen/). 


Een deel van ons assortiment kunt u bekijken in onze webshop.

Naar top