• Gratis verzending vanaf € 70 
    Voor tuinmeubelen en grote pakketten € 29.50 verzendkosten

  • Voor 15.00 uur besteld is de zelfde dag verzonden
    (m.u.v. tuinmeubelen en andere grote pakketten) 

  • Met 4 fysieke winkels!
    > bekijk onze winkels

Kerstafdeling

Kerstafdeling

Kerstshow bij Tuinland


Vanaf begin november kunt u bij Tuinland de grootste kerstbeleving van het noorden verwachten. Dus kom langs en neem de tijd om de kerstsfeer bij Tuinland te ervaren!

Opbouw
Bij Tuinland zijn we alweer druk bezig met de opbouw van onze kerstshow. Duizenden sfeervolle artikelen stromen binnen, wachtend op een mooi plekje in de winkel.
 
In de winkels van Tuinland vindt u fraai aangeklede afdelingen, een breed assortiment kerstverlichting, kunstkerstbomen in vele soorten en maten, kerstdorpen van Lemax, kerstgroen om mee te decoreren en natuurlijk kerstballen en overige kerstdecoraties.
Onze medewerkers laten graag zien wat de gezelligheid van kerst inhoudt.

Kerstbomen
Elk jaar heeft Tuinland een groot assortiment aan kunstkerstbomen en aan echte kerstbomen, de echte kerstbomen zijn vanaf december te koop in de winkel. De kunstkerstbomen zijn er rond november, sommige formaten zijn ook te koop via de webshop.Thema's
Elk jaar wordt de kerstafdeling opgedeeld in verschillende thema's. Artikelen liggen op kleur in een kamer bij elkaar, de aankleding van de kamers zorgt (hopelijk) voor inspiratie bij u thuis.

24 Karaat
De meest zuivere soort goud, dat is 24 karaat. Verschillende tinten goud, blauw en groen zijn in deze prachtige kamer te vinden. Op de foto hieronder een kleine sfeerimpressie van deze kamer.
 


De Notenkraker
Deze prachtige themakamer is gebasseerd op het klassieke ballet de Notenkraker. Dit ballet speelt zich af rond de kerstboom en kerstgeschenken en wordt vaak in de kerstperiode uitgevoerd. Waan je in de droomwereld van dit klassieke stuk wanneer je deze kamer komt bezichtigen. Het Pakhuis
Houdt u van een meer industriële look? Kom dan naar de kamer met het thema 'het Pakhuis' en kijk je ogen uit. In deze kamer valt goed te zien hoe de warmte van kerst perfect samen kan gaan met een meer sobere, industriële uitstraling.  Brocante
Mierzoet en ontzettend roze, zo kun je deze themakamer het beste omschrijven. Pastelkleurige kerstballen en bloemenclips, prachtige beeldjes met een semi-antieke uitstraling en veel pracht en praal zijn in deze kamer te vinden. 


De Pretfabriek
In deze kamer overheersen de witte, rode en blauw kleur. Daarnaast staar hier een stelling met kleurrijke lollies en snoepgoed!


In de Kas
Natuurlijke groen- en bruintinten overheersen in deze knusse kamer. Haal het buitengevoel naar binnen!


Hollandse Winter
Prachtige zilverkleuren en pasteltinten zijn te vinden in deze kamer van de kerstshow. 

n.b. bovenstaande foto's zijn gemaakt in Tuinland Groningen.

Overige kerstafdelingen
Ook de kerstverlichting-afdeling is sfeervol aangekleed. Deze afdeling staat vol met heel veel verschillende soorten lichtjes. Kerstboomverlichting voor binnen en buiten, verlichte figuren, led verlichting, reserve lampjes, koppelverlichting, noem het maar op; Tuinland heeft het allemaal. Het mooie van kerstverlichting is dat het in de donkere dagen voor de kerst al gebruikt kan worden.
Doe de gewone verlichting uit en plaats eens LED verlichting. LED verlichting is energiezuinig, u helpt het milieu er ook nog een beetje mee. Sfeervol én veel minder milieubelastend.

De Lemax afdeling is de afdeling met alle verlichte en bewegende huisjes. Hier zou u uren kunnen blijven kijken naar de mooie presentatie met huisjes, boompjes, spelende kinderen en bewegende attracties.

Echte kerstbomen
Vanaf begin december staan de echte kerstbomen in de winkel. Kerstbomen zijn er in vele soorten en maten, gezaagd of in een pot. Wat belangrijk is voor een echte kerstboom; laat hem thuis even acclimatiseren, het liefst een dag in de schuur. Dan kan de boom wennen aan de overgang van buitentemperatuur naar de warme kamertemperatuur.
 
Online bestellen
Ook op de webshop afdeling wordt er hard gewerkt om alle artikelen voor de kerst in te voeren, zodat u gemakkelijk online de mooiste spullen kunt kopen voor een warme en gezellige kerst.

 U komt toch ook?
Wij heten u graag welkom in ons tuincentrum; een bezoek aan de kerstshow van Tuinland mag u niet missen!
 

 

Naar top