Inkoper

Inkoper

Voor onze organisatie zoeken wij een
 
Inkoper (fulltime)
 
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de KPI’s (kwaliteits-, kosten- en leveringsprestaties) binnen een gekaderd gedeelte van Tuinland. Iedere inkoper heeft zijn eigen inkoopgedeelte waarvoor hij of zij verantwoordelijk is. Deze vacature heeft betrekking op de gehele sfeer afdeling (te denken aan Kerst, potterie, tuinmeubelen en sfeer artikelen).
 
Je rapporteert aan de hoofd inkoper en zal zorgdragen voor belangrijke kostenbesparingen waarbij de kwaliteit van het geleverde materiaal, de servicelevels en de veiligheid gewaarborgd blijven, je werkt daarbij met de geldende procedures. Hierbij is het van belang dat je inkoop strategieën ontwikkelt voor de producten voor Tuinland.
 
Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de markt, waardoor deze producten tijdig ingekocht kunnen worden voor de winkels, waardoor Tuinland ook trendsetter is voor de consument.
 
Functie eisen
Als Inkoper van Tuinland beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Nevi opleiding is een pré
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring in een zelfde functie (inkoop verre Oosten is een pré)
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, waarbij het belangrijk is om goede relaties op te bouwen
  • Beheersing van sterke onderhandelingstechnieken en beïnvloedingsvaardigheden voor de best mogelijke deal
  • In staat om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken, waarbij je verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Kan onder druk werken, waarbij goede timemanagement van belang is
  • Kennis van Excel is een must
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Persoonlijke eigenschappen: inventief, pro actief, accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig 
Wij bieden jou
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Hierbij werk je voornamelijk vanuit huis (in verband met externe afspraken), maar je standplaats is Groningen. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Houd hierbij wel rekening dat het mogelijk is dat je ook op zaterdag, zon- en feestdagen werkt en dat er in overleg buitenlandse reizen gepland worden.


Heb je interesse of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Wieger Postma of Roy Broek via telefoonnummer 050 – 5421322. Informatie over onze organisatie vind je op onze website www.tuinland.nl.  
 
Je sollicitatie kun je richten aan de heer R. (Roy) Broek: roy@tuinland.nl.
 

Naar top