Dierenafdeling

Dierenafdeling

Bij Tuinland weten we als geen ander hoe belangrijk uw huisdier is en hoe u ze het beste kunt verzorgen. De liefde voor huisdieren ziet u terug in ons uitgebreide assortiment. U kunt bij ons terecht voor voeding en accessoires voor honden, katten, kippen, knaagdieren, vogels, aquaria en terraria.

Honden 
Tuinland beschikt over een ruim assortiment aan voer en accessoires voor uw trouwe viervoeter. Van dierenverblijven tot speelgoed tot riemen en halsbanden, Tuinland heeft het allemaal. Kom langs in onze winkel om het assortiment te bekijken, of bestel uw benodigdheden gewoon via de webshop.

Katten 
Katten kunnen qua karakter ontzettend verschillen, maar of u nu een aanhalige of ontzettend afstandelijke kat heeft, ze hebben u sowieso nodig. Zorg er daarom voor dat u de juiste spullen in huis heeft om uw kat het goed naar de zin te maken. Tuinland heeft een ruim assortiment aan voeding, speeltjes, meubels en daarnaast ook veel verschillende soorten kattenbakvulling.

Kippen 
Heeft u kippen rond uw huis lopen? Bij Tuinland kunt u alles vinden om uw kippen een leuk leven te geven.

Knaagdieren 
Er zijn vele verschillende soorten knaagdieren en ieder knaagdier heeft andere behoeften. Bij Tuinland hebben we voor bijvoorbeeld uw konijn, cavia of hamster verschillende producten in het assortiment.

Vogels
Bij Tuinland hebben we ook vanalles in huis voor vogels. Zowel voor uw huisdier als voor de vogels die bij u langskomen in de tuin. 

Aquaria 
Houdt u van vissen? Dan is het leuk om een aquarium aan te schaffen. Het is nog niet zo eenvoudig om een aquarium te hebben aangezien er veel meer bij komt kijken dan je misschien in eerste instantie denkt. Tuinland helpt u om u op het goede been te zetten wanneer u begint aan een aquarium. Bekijk ons assortiment met handige tools om uw aquarium zo goed mogelijk te kunnen onderhouden. In de winkel verkopen wij daarnaast ook diverse soorten vissen.

Terraria 
Of het nu gaat om insecten, spinnen, amfibieën of reptielen, Tuinland heeft voor ieder dier een ruim assortiment aan producten om u te helpen een goed thuis voor uw dier te kunnen realiseren. 

Naar top