Webshop content manager

Webshop content manager

Webshop content manager

Weet jij precies hoe jij de etalages in een online shop moet inrichten om de bezoeker te verleiden om een aankoop te doen? Vind je het leuk om pakkende productteksten en online visuals te maken? En ben je ook nog klantgericht en op de hoogte van de laatste woon- en tuintrends? Tuinland groeit en wij zijn een nieuw e-commerce team aan het opzetten. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste e-commerce content duizendpoot. Voel jij je aangesproken?

Wie ben  jij?
Jij weet hoe je met sterke content(tekst/beeld/film) e-commerce doelen kunt bereiken. Je bent een commerciële content specialist en je gaat ons helpen om de webshop in te vullen, op te zetten en onze producten zo goed mogelijk te verkopen. Je bent creatief en maakt de online content voor Tuinland.
Jij weet hoe je SEO-geoptimaliseerde teksten schrijft, je kent de mogelijkheden van social media en het lukt je om onze doelgroep ook via social media te betrekken. Je analyseert het bezoekersgedrag en commerciële acties via google analytics en doet er alles aan om de online klantervaring te verbeteren. Je hebt werkervaring in een e-commerce-omgeving en je hebt ervaring met werken in een CMS.

Wij vragen van jou
Afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Je bent een enthousiaste teamplayer met een commerciële drive, die ook zelfstandig kan werken
Ervaring met Photoshop/Indesign, videobewerking en het Microsoft Office pakket
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden jou
Een inspirerende en groene werkomgeving waar jij met jouw inbreng echt het verschil kunt maken. Zie jij kansen en verbeteringen voor de webshop? Dat horen we dan graag! Er is veel ruimte voor pionieren en eigen initiatief is een must. De standplaats is Assen, waar we binnenkort verhuizen naar een mooi nieuw hoofdkantoor.

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Als het van beide kanten klikt, zetten we dit om in een vast dienstverband. Je gaat werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie. Er is veel aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en een plezierige teamspirit. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.
Heb jij een neus voor trends en hou jij van groen? En heb jij goede ideeën over de manier waarop we het assortiment online nog beter kunnen verkopen?

We zijn benieuwd naar je reactie!
Reacties en vragen kun je richten aan Gerhard ten Berge: gerhard@tuinland.nl
Tel: 06 – 11 43 82 25

Over Tuinland
Een kwekerij van groenteplanten in Assen, dat is de oorsprong van Tuinland en we schrijven het jaar 1919. Nu bijna 100 jaar later is Tuinland een bloeiend bedrijf met vier grote tuincentra in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle en we zijn hard aan het werk om de webshop te professionaliseren. Aan het roer van de organisatie staan de kleinzoon van de oprichter, samen met zijn vrouw: Girbe & Serena Drenth. Tuinland telt 250 medewerkers.Werken bij Tuinland betekent werken in een nuchtere omgeving met collega’s die hart voor elkaar hebben en liefde voor hun (groene) vak.
Volgend jaar vieren we onze 100ste verjaardag. Ben jij dan ook van de partij?

 

Naar top