Medewerker Groen Perkplanten

Medewerker Groen Perkplanten

Medewerker Groen Perkplanten (16-24 uur)


Algemeen
Tuinland is een familiebedrijf met 4 vestigingen in Assen, Groningen, Zwolle en Wilp.
Onze grote winkels bieden een breed assortiment in groen en artikelen voor in- en rondom huis.
De behulpzame en klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat klanten zich thuis voelen in de winkels en hun verblijf als een aangename beleving ervaren. Het assortiment wisselt per seizoen en sluit naadloos aan bij de verwachtingen van de consument.
Gemak, duidelijkheid en eerlijkheid naar de klant, levert elke dag weer tevreden klanten die met plezier terug komen naar Tuinland.
 
Historie van Tuinland
De geschiedenis van het familiebedrijf Tuinland gaat terug naar het jaar 1919. Girbe Drenth Sr. begon in dit jaar een kwekerij van groenteplanten in Assen met daarnaast de handel in groente- en landbouwzaden. Na 1956, wordt de zaadhandel uitgebouwd tot een groot netwerk met verschillende handelsvertegenwoordigers. In 1968 start de zoon van Girbe: Henk Drenth, met een revolutionair tuincentrum waarbij zelfbediening centraal stond. Planten in een winkelwagen en tuinplanten in een pot. Toen was dat nieuw, ideaal om het hele jaar door te kunnen verkopen.
In 1980 gaat Drenth Tuincentrum samen werken met Intratuin.
Onder leiding va Girbe Drenth Jr. wordt in 1984 het tuincentrum in Assen ingrijpend verbouwd waarbij de oppervlakte twee keer zo groot wordt.
Een paar jaar later wordt er een weiland in Groningen gekocht, hier verrijst een tweede vestiging.
In 1996 verhuist het tuincentrum in Assen en wordt daarmee de meest spraakmakende tuincentrum van dat moment. In 1999 wordt het tuincentrum in Zwolle geopend, ook heel spraakmakend doordat het hele tuincentrum op een verdieping is.
 
In 2004 gaan de 3 tuincentra zelfstandig verder onder de naam Tuinland. In 2008 wordt tuincentrum Wilp toegevoegd aan de 3 andere vestigingen. In 2009 werd het tijd om Tuinland ook uit te breiden naar het internet en zo werd de webshop opgericht. De webshop is gevestigd in Tuinland Groningen.
In 2009 krijgt Tuinland Zwolle de prijs voor het beste leerbedrijf van Nederland. Sindsdien staat de kwaliteit van stage begeleiding bij Tuinland hoog aangeschreven. Sinds 2013 bestaat de directie uit Girbe en Serena Drenth.
 
We zijn op zoek naar een Medewerker Groen Perkplanten
In deze functie verkoop je perkplanten, vaste planten, bomen, struiken en zorg je ervoor dat de klant kundig wordt geholpen. Ook ben je een helpende hand voor de klant en help je de klant met het veilig tillen van goederen
 
Wat vragen wij:
VMBO Groen
Kennis van perkplanten/ Kennis van bomen, struiken en vaste planten
Representatief en verzorgd uiterlijkWij bieden jou
 
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Houd hierbij wel rekening dat je ook op zaterdag, zon- en feestdagen werkt.

Wat ga je doen
 Als Medewerker Groen Perkplanten hou jij je bezig met:
Het verkopen, aanvullen, verzorgen en presenteren van Perkplanten
Het helpen van klanten bij het tillen van goederen
Het verzorgen van de plantenDaarnaast help je bij:
Het aannemen van klantbestellingen, het klaarzetten van producten met de juiste formulieren en overdragen aan klantservice.
Het schoonhouden van de afdeling/prijsrails vervangen/vegen/klein onderhoud aan winkelinventaris
Zorgt voor gebruik van veiligheidsmiddelen en de inzet van tilhulpmiddelen, zorgt voor toepassing tilinstructies 
Je onderhoudt contacten met o.a.
- Klanten
- Medewerkers
- Chauffeurs en afdeling inkoop
 Solliciteren kan uitsluitend door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Naar top