De plantendoktor

De plantendoktor

Gratis advies over je plant

Wij staan voor je klaar!

Planten verzorgen, het lijkt allemaal zo eenvoudig, toch komt er meer bij kijken dan je zou denken! Water geven, af en toe wat extra voeding en natuurlijk een hoop extra liefde! Wij snappen ook wel dat niet iedereen zo verslaafd is aan groen als wij. Daarom hebben wij voor de mensen die wat minder groene vingers hebben, maar ook voor de mensen die meer specialistische vragen hebben, de plantendokter in het leven geroepen!

Passie voor groen

De plantendokter bestaat uit medewerkers met een passie voor groen. Deze medewerkers zijn gek op alle soorten tuinplanten en kamerplanten. Of het nu gaat om een palm, hangplant, vetplant of een van de andere soorten planten. Onze plantendokter weet overal wel raad mee! Dit komt omdat onze medewerkers dagelijks in contact staan met de planten. Door hun passie voor planten en het dagelijkse contact met de plant, ademen ze zelfs bijna plant.

De plantendokter bestaat uit medewerkers met een passie voor groen

Mail onze plantendokter!

De plantendokter is er speciaal om vragen te beantwoorden die betrekking hebben op planten. Wil je weten hoe je hem het best kan verzorgen of wil je weten of die in de zon moet? Onze plantendokter adviseert GRATIS!

 

Contactgegevens

Email: plantendokter@tuinland.nl

Voor alle planten vragen is er een antwoord

Naast de algemene vragen kan je ook bij de plantendokter terecht voor de meer specifiekere vragen over bepaalde soorten planten. Is het bijvoorbeeld erg om de fruitmand naast je planten te plaatsen? Hoe kan ik een Kentia Palm het beste verpotten? Er zitten witte puntjes onder mijn bladeren, wat nu? Voor al deze vragen heeft de plantendokter een antwoord!

Kom winkelen bij Tuinland

Kom winkelen bij Tuinland

Zoek een winkel in uw buurt winkels