• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Assen - Online Marketeer

FR 10 mei 2022
Assen - Online Marketeer
Assen - Online Marketeer

De webshop van Tuinland groeit en is hard in ontwikkeling op dit moment! Daarom zoeken wij een online marketeer!

Wat ga je doen:
Je ondersteunt onze online marketing specialist op het gebied van Google Ads, SEO en conversie optimalisatie. Daarnaast help je het productteam mee om nieuwe assortimenten live te zetten.

Hoe ziet je werkdag er uit:
Je werkt op het hoofdkantoor van Tuinland en van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Elke ochtend begint je dag met het bekijken van de omzet en kijk je waar actie op ondernemen moet worden. Hiervoor maak je een korte actieplan en legt dat voor aan de e-commerce manager. Daarna ga je aan de bak. Je beantwoordt mailtjes van het externe marketingbureau, je zet een nieuw assortiment woondecoraties in de spotlights en struint Instagram af naar mogelijke samenwerkingen.

Tijd voor pauze! Gezellig even samen eten en daarna een ommetje lopen. Even weg van je laptop! Na de pauze werk je een kerstcampagne uit en beslis je op welke ROAS wij gaan sturen deze kerst. Tot slot beantwoord je nog wat vragen vanuit de inkoop en voldaan klap jij je laptop dicht.

Op dinsdag en donderdag staat er een marketing meeting op de agenda waarin de strategie en de koers bewaakt worden. Je hebt een leuke afwisseling in je functie. Elk seizoen is compleet anders bij Tuinland en de producten waar je mee werkt dus ook.

Wat wij vragen:
Voor deze functie vragen wij relevante werkervaring zodat je direct aan de slag kunt. Je hebt kennis van de welbekende Google platformen en SEO kent voor jou geen geheimen. Vanzelfsprekend spreek je goed Nederlands en schrijf je foutloos.

Wat bieden wij je:
- Een salaris op basis van retail CAO
- Opleidingsmogelijkheden
- Je bent alle feestdagen vrij!
- Je kan af en toe thuiswerken
- Uiteraard een laptop (MacBook) van de zaak

Wie is Tuinland:

Tuinland is een keten van tuincentra met grote vestigingen in Assen, Groningen, Zwolle en Wilp en uiteraard de webshop. Je komt te werken op het hoofdkantoor te Assen. Binnen de webshop van Tuinland heerst een echte start-up mentaliteit. Na de zomer lanceren wij ons nieuwe online platform en jij kan aan de basis staan van deze toffe ontwikkeling. Samen met je collega’s heb je 1 doel: klanten inspireren!

Klinkt goed? We zien je sollicitatie heel graag tegemoet! Heb je vragen, ook dan mag je contact opnemen met werkinassen@tuinland.nl

De startdatum voor deze functie is 1 augustus 2022.