• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

Assen - Verkoopmedewerker dierenafdeling

FR 10 februari 2022
Assen - Verkoopmedewerker dierenafdeling

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. Onze vestigingen zijn echte 'belevingswinkels'. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij de klant veel groeninspiratie voor binnen en buiten, een breed assortiment dierenbenodigdheden en –voeders en raakt de klant op de hoogte van de laatste interieurtrends. Ook zijn er regelmatig workshops en leuke acties in de winkels.

Voor ons tuincentrum in Assen zijn we op zoek naar een:

Verkoopmedewerker dierenafdeling (0-12 uur)

Weet jij alles van dieren en/ of dierbenodigdheden en wil je deze kennis graag delen? Word dan onze nieuwe collega, wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze klanten kan voorzien van een deskundig advies.
Daarnaast zorg je er samen met je collega’s voor dat de afdeling er netjes en overzichtelijk bij staat en dat artikelen op een juiste manier verwerkt worden. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor de bestellingen bij onze leveranciers.

Grotendeels zul je worden ingezet op de dierenafdeling en in rustige periodes help je collega’s mee op andere afdelingen.

Wat breng je voor ons mee:

· Je bent 0 tot 12 uur per week beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

· Bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken

· In staat om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken

· Affiniteit met dieren en dierbenodigdheden

· Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij:

Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot voortzetting en uiteindelijk een vast contract. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie (Algemeen medewerker) waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. De beloning gaat volgens de bij ons geldende C.A.O. Fashion, sport & lifesyle module Tuincentra.

Solliciteren:
We zien je sollicitatiebrief voorzien van CV heel graag tegemoet! Dit kun je mailen naar Farunka Saathof, bedrijfsleider: Farunka@tuinland.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld