• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Assen - webshop medewerker met klantenservice skills

FR 10 mei 2022
Assen - webshop medewerker met klantenservice skills

Webshop medewerker met klantenservice skills!

Voor de webshop van Tuinland zoeken wij een webshop medewerker die zich in de basis zal bezighouden met het beantwoorden van klantvragen via de chat, mail of telefoon.

Binnen de webshop van Tuinland heerst een echte start-up mentaliteit. Na de zomer lanceren wij ons nieuwe online platform en jij kan aan de basis staan van deze toffe ontwikkeling. Samen met je collega’s heb je 1 doel: klanten succesvol begeleiden met hun aankoop.

Je werkdag:

Om 08.30 uur loop je het kantoor binnen en is er een dagstart. Samen nemen wij de omzet van de dag ervoor door en de mogelijke uitdagingen. Om 09.00 uur begint de rollercoaster op gang te komen. Van mailtjes met vragen over leveringen tot een vermist pakket, alles komt aan bod. De eerste uren van de dag ben je druk bezig met het afhandelen van vragen die die avond er voor binnen gekomen zijn.

Na de lunch en een ommetje buiten komt de rust vaak terug. Een mooi moment om nieuwe producten online te zetten op de webshop. Een leuke afwisseling waar geen dag hetzelfde is.

Tuinland is een keten van tuincentra met grote vestigingen in Assen, Groningen, Zwolle en Wilp en uiteraard de webshop. Je komt te werken op het hoofdkantoor te Assen.

Goed om te weten:

- Je werkdagen kunnen zijn van maandag t/m zaterdag 08.30 t/m 17.00 uur
- Je werkt om de zaterdag en de feestdagen (en de zondagen) ben je vrij!
- Je komt in een klein, gezellig team te werken, die werkt aan de online toekomst van Tuinland
- Af en toe thuiswerken behoort tot de mogelijkheden!

Betaling volgens de retail CAO.

Wij zoeken:

Ter uitbereiding van ons team zoeken wij iemand die zelfstandig kan werken en systemen snel eigen maakt. Je spreekt goed Nederlands en typt het ook nog eens foutloos.

Je staat stevig in je schoenen en vindt verandering geen probleem. De reden dat wij dit specifiek vragen? Onze webshop is groeiende en daarmee veranderen processen regelmatig om bij te kunnen benen bij de groei!

Enthousiast? We zien je CV heel graag tegemoet! Ook als je vragen hebt, mag je contact opnemen met werkinassen@tuinland.nl

De startdatum voor deze functie is 1 augustus 2022.