• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

De laatste trends op kerst gebied

Rianne 1 oktober 2020
De laatste trends op kerst gebied
De laatste trends op kerst gebied
Kerst is altijd een periode waar iedereen naar toe leeft, daar ik ben zeker geen uitzondering in! Lekker met vrienden en familie borrelen en lekker eten, vaak net iets te veel. Maar hé, het zijn maar 2 dagen in het jaar. Ik zeg, neem het er lekker van! We zijn toch nog niet onze corona kilo’s kwijt. 2021 beginnen we weer met goede voornemens. Nog een voordeel aan kerst is, je mag legaal je huis helemaal vol hangen met lampjes, versiering en lekker knus de kaarsjes aan. Hoe meer, hoe beter! Nou weet ik dat sommigen het suf vinden, maar lekker met een warm kleedje weg kruipen op de bank. Wat wil je nog meer!? Jammer genoeg zijn die fan-tas-tische feestdagen zo voorbij. Des te meer een reden om eens flink uit te pakken met de feestdagen en je huis om te toveren in een winterwonder paleis.

Ik zal je in deze blog een beetje op weg helpen, mocht je geen inspiratie hebben dit jaar. Wat ik me heel goed kan voorstellen na zo’n hectisch jaar. Dus afleiding kan je waarschijnlijk goed gebruiken. Ik zal je kort wat vertellen over de kersttrends van dit jaar.

Wat we al een tijdje terug zien komen is het licht roze, parelmoer. Een meer vrouwelijk thema zal je niet tegen komen dit jaar. Eén en al zoet dit thema, dit thema heet Pink Forest. Heel toepasselijk, want je waant je inderdaad letterlijk in een roze bos.Ben je meer van het traditionele? veel rood, zilver en groen, dan is het thema Wonderful time echt je ding. Van kleine kerstmannetjes voor in je boom, tot candy canes en rode strikken en zilveren kerstballen. Dit thema schreeuwt kerst.Houdt je meer van een wat stoerdere kerst, geen stress. Zelfs daar hebben we een speciaal thema voor. Dit thema Mountain Lodge, kan je vergelijke met een knus chalet in Lapland. Veel blauw, wit, zilver en houten accenten om het lekker warm te maken. Je haalt eigenlijk buiten naar binnen. Een echt wit sprookje. Veel sneeuw accenten, rendieren en kleine boompjes. Het enige wat mist is een openhaard met een knus haardvuur.
Over een openhaard gesproken, denk nog even terug aan die aflevering van de Meilandjes met de openhaard, dus wees altijd voorzichtig met vuur. Nu we het toch over de Meilandjes hebben, je zou haast zeggen dat het volgende thema op hun gebaseerd is. In het thema Christmas Eve zie je veel wijnglazen, wijnflessen en nog veel meer kitscherige ornamenten. Je hoort Martien al op de achtergrond : WIJNEN, WIJNEN, WIJNEN. De ornamenten in dit thema zijn voor de echte Bourgondiër. We zien toch wel veel rood en groen in dit thema terug komen.

Ook aan de luxe paardjes onder ons is gedacht, het thema Under the stars zit vol met goud kersthanger, ballen en slingers. Ook zien we ruimte ornamenten voorbij komen. Een reisje naam de maan was nog nooit zo dicht bij. We zien ook veel sterren in het zwart/goud in dit thema. Je waant je in een sterren heelal.Wil je dit seizoen er een echt romantisch tafereel van maken dat is het thema Nature Gift je op het lijf geschreven. Veel zachte kleuren en materialen, met de hoofdkleuren saliegroen, bevroren lila, mistig grijs. Met dit thema ben je zeker origineel dit jaar, deze kleuren zagen we nog niet eerder voorbij komen. Past erg goed in een interieur met veel grijs.

Fred Paillet komt ook nog voorbij in dit verhaal, het volgende thema Masquerade zit vol pailletten, pauwveren en velvet ornamenten. Het kan niet gek genoeg, glitters, veren, kitscherige ornamenten. Dit thema heeft het allemaal. Met dit thema wordt je kerstboom zeker de eyecatcher van het jaar.

We bewaren het leukste voor het laatst, het meest extravagante thema van dit jaar, namelijk Wild Glam. We zien natuurlijk al steeds meer luipaardvelletjes en gouden panters. Maar nu in de overtreffende trap. Allemaal verschillende vachtjes en materialen en kleuren. Goud, zwart en bruin zijn kleuren die steeds terug komen in het thema. Een en al luxe deze kerst. Let op, dit thema is niet voor de muurbloempjes onder ons. Met dit thema moet je wel lef hebben en durf out of the box te gaan.

Neem lekker de tijd, pak iets te eten en/of drinken en ga eens lekker rond kijken tussen al onze thema’s. Wij staan niet in voor de gevolgen voor je portemonnee, wat er is zo veel leuks te krijgen dit jaar.