• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Online kerstshop
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Je webshop bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen verzonden.

Decoreer je tafel met de tafelklem en de orchidee!

Sarah 30 oktober 2018
Decoreer je tafel met de tafelklem en de orchidee!
Decoreer je tafel met de tafelklem en de orchidee!

Pimp je eigen Tafelklem met de orchidee!

De donkere dagen zijn ingegaan, de klok is een uur teruggedraaid. Dat betekent dat je wel wat gezelligheid in huis kunt halen! Met de tafelklem heb je een hot item in huis! Het leuke is dat je hem voor ieder seizoen kunt decoreren naar eigen smaak. Nu je niet zo lang meer in de tuin kunt genieten van het mooie weer is het tijd om een stukje tuin naar binnen te halen. Met deze leuke DIY heb je in no time een hip gedecoreerde tafel met de bloemen van het seizoen! 

Deze maand staat de orchidee op de bloemenagenda tijdens de landelijke campagne. Het moment om wat kleur in huis te halen en je interieur te pimpen met een stukje natuur. 

Wat is de symboliek van de orchidee?
Orchideeën komen voor in allerlei soorten en kleuren. Ze staan voor pure vriendschap, liefde, schoonheid en rijkdom. 

Wat heb je nodig voor een gedecoreerde tafelklem? 
Kom gezellig naar Tuinland en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment orchideeen. Ga je voor een spannende combinatie aan kleuren en vormen? Of toch liever voor meer ingetogenere pasteltinten? Je kunt de bloemen in een buisje met water hangen zodat ze goed blijven, drogen of gebruik maken van rijke siertakken afgewisseld voor een spannende combinatie.  Hoe pimp je jouw tafelklem met de orchidee?
Drapeer je takken, bloemen en overige decoratie rondom de tafelklem en zet het vast met ijzerdaad. Zo kun je het nog een beetje naar wens verbuigen in een andere vorm. Decoreer met leuke lantaarns en lampionnen om het af te maken. En voila: je opgepimpte tafelklem is klaar! 

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd door de webmaster.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nogmaals.