• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Online kerstshop
0
Totaal:  €0,00
Bestellen

Een herfsttafelstuk maken met kleurrijke herfstdecoratie

Inspiratie voor je eigen herfsttafel

Samantha 6 september 2018
Een herfsttafelstuk maken met kleurrijke herfstdecoratie
Een herfsttafelstuk maken met kleurrijke herfstdecoratie
Een herfsttafelstuk maken met kleurrijke herfstdecoratie

De herfst is een periode met de mooiste kleuren. Deze kleuren wil je niet alleen maar buiten tegen komen. Voor het maken van een herfsttafelstuk kom je met de herfstdecoratie van Tuinland een heel eind.

Welke herfstdecoratie en materialen heb ik nodig om een mooi tafelstuk te maken?

Gebruik de herfstdecoratie die je online kunt kopen bij Tuinland om een mooi tafelstuk te maken. Hieronder lees je hoe je een herfststuk kunt maken met de herfstdecoratie van Tuinland.

Stap 1
Plaats een stuk schuim in het water en haal deze er na een uur uit en plaats deze op je ondergrond. Gebruik meerdere stukken schuim of snij een stuk af om op maat te brengen.

Stap 2
Prik stokjes in de pompoenen, kalebassen en herfstappeltjes en plaats ze aan de kant. Deze heb je straks nodig om alles op te vullen.
Stap 3
Bepaal vervolgens waar je een herfstplantje of een pompoen van een iets groter formaat wil plaatsen, bijvoorbeeld in het midden.
Stap 4
Na het plaatsen van het herfstplantje of pompoen kan je een vaasje of een kaarsje in het schuim zetten. Je kan er ook voor kiezen om een tuinkaboutertje of paddenstoel in je herfststuk te verwerken. Hierdoor krijgt je herfststuk een grappig effect.

Stap 5
Dan is het nu tijd om de mini-fruits, die je net op stokjes hebt geprikt, te gaan prikken in het schuim. Plaats vervolgens wat mos op je schuim daar waar je lege plekjes ziet.
Stap 6
Heb je dit gedaan dan is je herfststuk bijna af. Want ga je nog een keer het bos in? Neem dan wat beukennootjes, kastanjes, hazelnoten of dennenappels mee en leg deze om je herfststuk heen als extra versiering op tafel.

Volg jij ons al op Pinterest?

Bekijk ook ons online assortiment en laat je inspireren op de Tuinland Pinterest inspiratiepagina

Volg je ons ook al op Instagram?

Op Instagram vind je veel Tuinland-inspiratie. Heb jij een mooie herfstdecoratie gemaakt met de Tuinland-decoratie materialen? We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Plaats je foto op Instagram en gebruik dan de #Tuinland.