• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Groningen - Afdelingshoofd (sfeer, interieur & kledingafdeling) 30-38 uur

FR 18 maart 2022
Groningen - Afdelingshoofd (sfeer, interieur & kledingafdeling) 30-38 uur

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. Onze vestigingen zijn echte 'belevingswinkels'. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij de klant veel groeninspiratie voor binnen en buiten, een breed assortiment dierenbenodigdheden en –voeders en raakt de klant op de hoogte van de laatste interieurtrends. Ook zijn er regelmatig workshops en leuke acties in de winkels.

Voor ons tuincentrum in Groningen zijn we op zoek naar een:

Afdelingshoofd sfeer, interieur en kleding (30-38 uur)

Heb jij ervaring als leidinggevende en een passie voor woon-/decoratieartikelen en kleding, word dan onze nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die fungeert als leidinggevende voor zijn of haar team en tevens bestellingen kan doen. Je bent ook aanspreekpunt voor de klanten en kunt hen voorzien van een deskundig advies met betrekking tot mode en sfeerartikelen. Denk hierbij aan producten zoals (outdoor)kleding, wanddecoratie, windlichten, sierkussens, kandelaars, serviezen etc.
Daarnaast zorg je er samen met je team voor dat de afdeling er netjes en overzichtelijk bij staat en dat artikelen op een juiste manier verwerkt en gepresenteerd worden.

Grotendeels zul je worden ingezet op de kleding- en sfeerafdeling en in rustige periodes help je collega’s mee op andere afdelingen. Je rapporteert in deze functie aan de assistent-bedrijfsleider.

Wat breng je voor ons mee:

· MBO werk- en denkniveau

· Ervaring in de detailhandel is een pré

· Je bent 38 uur per week beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

· Bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken

· In staat om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken

· Affiniteit met decoratie artikelen voor huis en tuin

· Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij:

· In eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst en bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid tot voortzetting.

· Een leuke en interessante werkomgeving

· Goede werksfeer en teamspirit

· Een grote mate van afwisseling, elke seizoen betekent een nieuw assortiment

· Personeelskorting

Je sollicitatie voorzien van motivatie en CV mag je mailen naar Kim Brouwer, sectorleider bij Tuinland Groningen; kimbrouwer@tuinland.nl