• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

Groningen - Vakantiekracht

FR 28 april 2022
Groningen - Vakantiekracht

Wil jij werken in een groene omgeving en ben jij klantgericht? Bij Tuinland zijn we op zoek naar enthousiaste mensen uit de omgeving Groningen die op zoek zijn naar een leuke baan op onze tuinwinkel. Is dit iets voor jou? Reageer dan direct en wie weet, sta jij straks bij ons op de afdeling.

Wij zoeken:
Je bent een gastvrije harde werker/-ster en kunt goed met klanten en collega’s omgaan.
Het werken op zaterdagen, koopzondagen en feestdagen is voor jou geen enkel probleem. Je beschikt over relevante werkervaring.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het klantgericht bedienen van onze klanten en netheid van onze afdelingen. Je verricht diverse werkzaamheden op de betreffende afdeling.

Wat wij bieden
Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Houdt er rekening mee dat je op zaterdag en zondag moet werken. Met feestdagen kan je ook extra worden ingezet.

Is je interesse gewekt?
Stuur je motivatiebrief en CV naar Wieb Schuil, bedrijfsleider: Wieb@tuinland.nl

Wie is Tuinland?
Tuinland is een familiebedrijf met 4 vestigingen en een webshop in Assen, Groningen, Zwolle en Wilp. Onze grote winkels bieden een breed assortiment in groen en artikelen voor in- en rondom huis. De behulpzame en klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat klanten zich thuis voelen in de winkels en hun verblijf als een aangename beleving ervaren. Het assortiment wisselt per seizoen en sluit naadloos aan bij de verwachtingen van de consument. Gemak, duidelijkheid en eerlijkheid naar de klant, levert elke dag weer tevreden klanten die met plezier terug komen naar Tuinland.