• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Online kerstshop
0
Totaal:  €0,00
Bestellen

Kamerplanten maken gelukkig

Haal meer groen in huis met de kamerplanten van Tuinland

Sarah 13 november 2018
Kamerplanten maken gelukkig
Kamerplanten maken gelukkig
Behoefte aan een groener interieur? Maak je eigen Urban Jungle met de kamerplanten van Tuinland. Hieronder geven we je graag wat leuke invalshoeken voor een groener interieur.

VEEL KAMERPLANTEN MAAKT GELUKKIG
Dat de kleur GROEN je gelukkiger maakt wist je waarschijnlijk al maar heb je het ook in huis? Uit onderzoek blijkt namelijk dat we met z’n allen gelukkiger worden van kamerplanten om ons heen. Daarnaast stoten planten goede stoffen uit wat de luchtkwaliteit weer ten goede komt. Haal daarom een stukje buiten naar binnen en maak van je huis een groene oase. Hoe meer groen hoe beter!

WELKE PLANT PAST BIJ JOU?
Kom gezellig langs bij een van onze Tuinland vestigingen en laat je inspireren voor meer groen in huis. We hebben een ruim assortiment kamerplanten en medewerkers die er vanuit hun passie graag over vertellen. Bij iedere persoon past een kamerplant! En je wilt vast niet veel tijd aan de verzorging kwijt zijn. Enkele onderhoudsarme kamerplanten waar je mee zou kunnen beginnen zijn: Ripsalis, Aloe vera, Cactus of de Pannenkoekplant. Kies voor een leuke plant-pot- combinatie en shop hier alvast een mooie bloempot voor binnen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren. Kies de combinatie die bij jouw past en bestel gemakkelijk online.

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd door de webmaster.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nogmaals.