
Horti Tops Kervel (Fijne Krul) Zaden
Kervel van Horti Tops heeft een lichtzoete, anijsachtige smaak en kun je in salades, soepen en sauzen gebruiken.
Kervel van Horti Tops heeft een lichtzoete, anijsachtige smaak en kun je in salades, soepen en sauzen gebruiken.
In een 'Bouquet Garni' wordt vaak Snijpeterselie gebruikt omdat dit aromatischer is dan de gekrulde vorm.
Kweek je groente-, kruiden- en bloemenzaden voor in de Nature Kweekkas met ventilatie.
Horti Tops Anijs is lekker in brood en gebak maar ook in drankjes zoals punch, anijsmelk en thee.
Basilicum is altijd lekker in combinatie met tomaten, knoflook en pesto maar is ook lekker in Italiaanse gerechten.
Zaai Horti Tops Basilicum en gebruik de blaadjes direct vers of ga het drogen voor langer gebruik.
Uit de zaden van Horti Tops Basilicum Kaneelsmaak komen leuke plantjes met lavendelkleurige bloemetjes.
Altijd verse Basilicum bij de hand door deze Horti Tops Basilicum in een pot te kweken voor in de vensterbank.
Horti Tops Bieslook kun je in veel gerechten gebruiken, zoals salades en dressings en heeft een lichte uiensmaak.
Horti Tops Dille gebruik je zowel vers als gedroog bij visgerechten en sauzen. Of als thee tegen slapeloosheid.
Horti Tops Kervel heeft een lichte, frisse anijssmaak en kun je goed combineren met andere kruiden.
Horti Tops Komijn wordt vaak gebruikt in Indische en Arabische gerechten, in kaas, het zuivert en wekt de eetlust op.