• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Online kerstshop
0
Totaal:  €0,00
Bestellen

Puppypakketten

Luuk 29 september 2020
Puppypakketten
Het is zover! Na lang wachten heb je eindelijk je nieuwe beste vriend in huis! In het begin zal het nog flink wennen zijn. Want wat moet je puppy nu precies eten? Wat voor speeltje vindt hij leuk? Welke snoepjes vindt hij lekker?

Wij snappen dat dit erg lastig kan zijn. Daarom proberen wij jou een beetje op weg te helpen. Op deze pagina hebben wij namelijk een verzameling gemaakt met puppypakketten. Deze pakketten zijn gratis of kunnen voor een hele kleine prijs van jou zijn. 

Gratis puppypakketten


We beginnen met de gratis varianten. Deze pakketten zijn te verkrijgen bij verschillende grote merken. Denk hierbij aan Royal Canin en Beeztees.

 
Smølke puppypakket


De aanbieder van hoogwaardig hondenvoer. De ingrediënten in de brokken zorgen ervoor dat honden dit voer vaak lekker vinden. Hierdoor eet jouw hond altijd lekker zijn bak leeg! Wel zo belangrijk bij een opgroeiende pup.

Daarnaast is de voeding van Smølke 100% natuurlijk. Hierdoor is het voer vrij van alle kunstmatig toegevoegde producten.

Geïnteresseerd geraakt? Bestel dan hier het puppypakket van Smølke.

smolke

Beeztees puppypakket

Beeztees is het merk als het gaat om hondenspeeltjes. Neem hier een kijkje in ons assortiment hondenspeelgoed. Het gratis puppy pakket van Beeztees bestaat uit een leuk speeltje voor je pup, een paspoorthoesje, een ansichtkaart en een puppyboekje bomvol tips over de opvoeding van jouw nieuwe kleine vriend. Bestel jouw Beeztees puppypakket hier

Gratis Puppy Pakket - Beeztees

Royal Canin puppypakket

Royal Canin, bekend van al zijn verschillende soorten hondenvoer. Voor de kleine rassen, maar ook voor de grootste rassen honden. Ook zij hebben voor jouw nieuwe maatje een puppypakket ontwikkeld. Hierin zit een puppygids, een voer maatbeker en wat voer. Ook zit er een leuke welkomstkorting in het pakket. Het pakket kan hier worden aangevraagd. 

Royal Canin Mini Puppy - Hondenvoer 1