• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Snelle levering
0
Totaal:  €0,00
Bestellen

Spectaculaire opening kerstshow Tuinland

“Dit jaar nog gekker en nog extravaganter”

26 september 2018
Spectaculaire opening kerstshow Tuinland
Spectaculaire opening kerstshow Tuinland

ASSEN/GRONINGEN/WILP/ZWOLLE- Het kerstseizoen start bij Tuinland dit jaar al op zaterdag 6 oktober. Om 10.00 uur vindt in alle 4 Tuinland-winkels de spectaculaire opening plaats van de Kerstshow. Elk jaar trekt dit evenement duizenden bezoekers per winkel. Dit jaar is de show nog mooier, gekker en extravaganter dan de voorgaande jaren.

De Kerstshow wordt in elke winkel om 10.00 uur tegelijkertijd op een opzienbarende manier geopend. Het is een bijzondere show met zes sprookjesachtige kerstkamers waarbij je je in een complete droomwereld waant. De voorbereidingen zijn 11 maanden geleden al begonnen en in 7 weken hebben de 4 Tuinland winkels een volledige kerstmetamorfose ondergaan. “Dit jaar is de show nog mooier, gekker, en extravaganter dan voorgaande jaren”, zegt Sicco van der Vaart van het creatieve team. “Een bezoek aan de Tuinland-winkel is vanaf 6 oktober een ware kerstbelevenis en voor veel mensen een dagje uit”.
Benieuwd naar de laatste kersttrends? Kom dan op 6 oktober naar de opening van de kerstshow en je bent als eerste op de hoogte.

 

Media:
Aanmelden als pers of vragen? gerard@tuinland.nl 

Volg de Tuinland Kerstupdates via #kerstbijtuinland
https://twitter.com/tuinland

https://www.facebook.com/Tuinland/
https://www.instagram.com/tuinland/

https://www.youtube.com/user/Tuinland