• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Stichting Travers Welzijn ontvangt cheque van 1500,- van Tuinland Zwolle

Avontuurlijk buiten spelen in Zwolse buurten

15 november 2018
Stichting Travers Welzijn ontvangt cheque van 1500,- van Tuinland Zwolle
Stichting Travers Welzijn ontvangt cheque van 1500,- van Tuinland Zwolle
Ruim 1500 dames brachten dinsdagavond een bezoek aan Tuinland Zwolle tijdens de jaarlijkse Ladies Fair. Op de Fair waren demonstraties, proeverijstandjes en entertainment in de vorm van muziek en dans. Ook sprak de Tuinland-kerstshow met de 6 verschillende kerstthema’s tot de verbeelding en gingen de eerste kerstversieringen over de toonbank.
Speelruimte voor kinderen
Elk jaar selecteert Tuinland een regionaal goed doel waar de opbrengst van de toegangskaartjes aan geschonken wordt. Stichting Travers Welzijn is dit jaar het goede doel. Travers Welzijn zet zich in voor de leefbaarheid in wijken en buurten.
Ideeën van Ladies Fair-bezoeksters
Tijdens de Ladies Fair lag de nadruk van Travers Welzijn op het organiseren van avontuurlijk buiten spelen voor kinderen uit Zwolse buurten. Bezoeksters van de Ladies Fair kregen de vraag van de Travers-Welzijn-medewerkers of zij ideeën en tips hadden over het avontuurlijk speelgedrag van kinderen. “Blij verrast waren we met de leuke en enthousiaste reacties van de Ladies Fair bezoekers”, zegt Elske Heinen van Travers Welzijn. “We bedanken Tuinland Zwolle voor het mooie bedrag en de ruimte die we tijdens de Ladies Fair kregen.”
Meer informatie over de activiteiten van Travers Welzijn vind je hier