• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Stylen met manden

Sarah 20 februari 2019
Stylen met manden
Stylen met manden
Manden zijn niet alleen practisch, ze kunnen ook een mooie eyecatcher zijn in je interieur!

Op onze sfeerafdeling stromen de artikelen alweer binnen voor het voorjaar! Ben jij al wezen kijken? Onze stylist heeft weer een leuke opstelling gemaakt met manden en accessoires om je te inspireren voor een sfeervol interieur. We vertellen je er graag meer over...

Je gebruikt manden vaak om kleden en spullen in op te bergen maar ze mogen zelf ook gezien worden. Onze stylist geeft je hieronder graag enkele suggesties voor het toepassen van manden in je interieur als eyecatcher. Hieronder enkele eenvoudige toepassingen om direct mee aan de slag te gaan:

Foto 1. Industrial Blue
Creëer een leuk hoekje in huis voor een stijlvolle opstelling. Je kunt bijvoorbeeld dat ene leuke oude tafeltje van vroeger gebruiken en het afstylen met een rieten mand en hip plaid. Combineer ook zeker met andere items als stoere kussens en siervazen. 

Foto 2. Manden in de kast
Manden zijn natuurljk super practisch om spullen in op te bergen. Ze staan daarom ideaal in je kast zodat iedereen ze kan zien.  

Foto 3. De juiste mand voor je kamerplant
Probeer ook zeker eens de combinatie van kamerplant en mand. Op deze manier creëer je een naturel look door de gevlochten manden gecombineert met het frisse groen van de plant. Kom langs in een van onze winkels en kies de kamerplant die bij jouw past! 

Foto 4. Combineren wordt een feestje!
Helemaal leuk is het om allerlei spullen met elkaar te combineren. Een leuke mand met daarin een frisse kamerplant en wat industriële tafeltjes met oude voorwerpen en accessoires als een siervaas of telefoon. Laat je fantasie de vrije loop en ga aan de slag met de stijl die bij jouw past. 

Deel jouw stijl met ons!
Heb jij een interieur wat je graag met ons zou willen delen? Post je foto dan via social media met #Tuinland en wie weet krijg jij dan een repost op onze kanalen! 

> Ga naar Kussens
> Ga naar Opbergmanden
> Ga naar Bijzettafels
> Siervazen en Kruiken


0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd door de webmaster.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nogmaals.