• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Tips om je kamer "groen" te maken!

Jet - Tuinland 14 augustus 2019
Tips om je kamer "groen" te maken!
Tips om je kamer "groen" te maken!
De KEI-week in Groningen is weer begonnen! De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van verschillende hoge scholen in Groningen. 

Nu je de beslissing hebt genomen om op kamers te gaan is er een nieuw avontuur voor je begonnen. Spannend! Naast alle leuke feestjes die eraan gaan komen en de vrijheid die je hebt, komen er natuurlijk ook praktische zaken bij kijken. Dat je kamer straks niet Jan Des Bouvrie proof is, begrijpen wij natuurlijk... maar een beetje groen aanbrengen in jouw studentenkamer kan geen kwaad. Daarnaast kan dit jou juist een lekker huiselijk gevoel geven. En wat dacht je van wat meer rust in je hoofd nadat je van een drukke schooldag (of een studenten feestje) thuis komt?  

Wij begrijpen dat je als student niet een ruim budget hebt maar dat is ook helemaal niet nodig! Wist je dat wij bij Tuinland een ruime collectie kamerplanten hebben al vanaf €3,99? Je vind onze collectie kamerplanten hier

Onder dit artikel staan een aantal planten die weinig verzorging nodig zijn én niet al te duur zijn. Nog meer tips nodig? In dit artikel vind je de top 5 studentenkamerplanten!

  


Succes met je nieuwe kamerplanten! ... en met je studie natuurlijk! :)                                      
 

Gerelateerde producten

Graslelie - Chlorophytum Comosum Ocean potmaat 12cm

Graslelie - Chlorophytum Comosum Ocean potmaat 12cm

Chlorophytum Comosum "OCEAN", ook wel graslelie genoemd, heeft zijn naam te danken aan zijn groene bladeren met gele buitenrand. Ook heeft de plant erg lange puntige bladeren. Dit alles is zeer kenmerkend voor deze plant.
 
€4,29
Pannenkoekplant - Pilea Peperomides potmaat 12

Pannenkoekplant - Pilea Peperomides potmaat 12

Een echte retro kamerplant, deze pannenkoekplant, of Pilea peperomides. Hij heeft platte, ronde bladeren die je aan pannenkoekjes doen denken. Leuke plant voor op een hoge vaas of in een vrolijk gekleurde bloempot. De Pilea is erg makkelijk in onderhoud.

Hoogte inclusief pot: ca. 20 cm.
Potmaat (diameter): 12 cm.
€9,99