• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

Tuinland lanceert een televisie commercial

Gertjan | marketing@tuinland.nl 25 november 2019
Tuinland lanceert een televisie commercial
Tuinland lanceert een televisie commercial

Tuinland bestaat dit jaar 100 jaar. Naast dat Tuinland er het afgelopen jaar een groots feest van heeft gemaakt, sluiten zij het jaar af met iets unieks voor hun. Tuinland heeft namelijk vandaag haar eerste kerstcommercial ooit gelanceerd! Een prachtige commercial welke volledig in het teken staat van het kerstsprookje.

De magie van kerst beleef je zeker in de Tuinlandvestigingen op de kerstafdeling. In de commercial zien we een jong meisje dat ’s avonds laat door haar moeder en hond wordt ingestopt. De hond, genaamd Hummel, mag bij hoge uitzondering bij het meisje blijven slapen.

In de nacht droomt het meisje over een groot avontuur, met haar hond Hummel, in een prachtige kerstomgeving. Nadat ze weer wakker wordt, wekt ze haar moeder met in haar handen de Tuinland kerstfolder. Waarna zij gezamenlijk een Tuinland vestiging gaan bezoeken.

Tuinland heeft bij deze commercial gebruik gemaakt van de expertise van Ernstjan van Dam. Zijn, van Instagram, bekende hond speelt ook een grote rol in de reclame!

Naast dat de commercial op de regionale omroepen te zien zal zijn, is deze ook op de sociale kanalen van Tuinland te zien.

Zelf benieuwd geworden naar de fantastische kerstafdelingen van Tuinland? Bezoek dan een van hun winkels in Assen, Groningen, Zwolle of Wilp!
 

Bekijk de commercial:

 Vragen over de commercial? marketing@tuinland.nl | 0592-760763

 

Gerelateerde producten