• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
.

Wilp - Assistent bedrijfsleider

FR 17 juni 2022
Wilp - Assistent bedrijfsleider
Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. Onze vestigingen zijn echte 'belevingswinkels'. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij de klant veel groeninspiratie voor binnen en buiten, een breed assortiment dierenbenodigdheden en –voeders en raakt de klant op de hoogte van de laatste interieurtrends.

Voor ons tuincentrum in Wilp zijn we op zoek naar een:

Sectorleider (Assistent-bedrijfsleider)

Als sectorleider ben jij samen met je collega sectorleiders medeverantwoordelijk voor de uitstraling en interne organisatie van de vestiging Wilp. Ook zorgen jullie er voor dat de winkel er iedere dag weer netjes bijstaat, klanten vriendelijk onthaald worden en een plezierige ervaring overhouden aan een bezoek aan Tuinland.
Daarnaast lever je een stevige bijdrage aan het optimaliseren van de processen binnen Tuinland, maar ook aan de versterking van je team en het verder vormgeven van de kwaliteit binnen de organisatie. Dit alles doe je natuurlijk in samenwerking met je collega sectorleider en tevens de bedrijfsleider van de vestiging.

Je vertaalt de wensen van de directie naar de werkvloer en bent hierin een erg belangrijke schakel. Je stimuleert de teamontwikkeling en de professionalisering van de medewerkers. Met enthousiasme benut je de ruimte die je krijgt om creatief en kritisch mee te denken binnen de vestiging en lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging. Tevens ben je verantwoordelijk voor de omzet en resultaten van jouw sector.

Wat breng je voor ons mee:
· Je bent 38 uur per week beschikbaar
· Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
· Enkele jaren werkervaring (grote pré als deze in dezelfde branche is gelegen) in het middle management
· Klant- en commercieel gericht
· Dienend leiderschap voeren
· Persoonlijke eigenschappen: stressbestendig, empathisch vermogen, communicatief vaardig

Wij bieden jou:
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Vanzelfsprekend werk je ook op zaterdag, zon- en feestdagen.

Is dit jouw droombaan?
Solliciteer dan via de button ‘solliciteren’. Heb je een vraag over de vacature, mail je vraag dan naar Erma van den Beld, bedrijfsleider | erma@tuinland.nl