Bodembewerkers

Schoffels

3 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Verkrijgbaar in de winkel
Schoffel GS-M14
Wolf-Garten Schoffel GS-M14
  • Breedte (cm) 14
€ 21,50
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Schoffel
  • Breedte (cm) 18
€ 20,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Combisystem Schoffel
  • Breedte (cm) 14
€ 21,50
Bekijk product

Een goede schoffel is onmisbaar voor het onderhouden van je tuin. Of je nu onkruid wilt verwijderen, de grond wilt losmaken of planten wilt verplaatsen, bij Tuinland hebben we een uitgebreide collectie schoffels voor al je tuinklussen.

Onze schoffels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, van kleine handmodellen tot grote schoffels voor grotere oppervlakken. We hebben schoffels met rechte of gebogen bladen, afhankelijk van de toepassing die je nodig hebt.

Daarnaast bieden we ook schoffels met speciale functies aan. Zo hebben we bijvoorbeeld schoffels met lange stelen om rugpijn te voorkomen en schoffels met een mes voor het snijden van wortels en kleine takken.

Bij Tuinland bieden we alleen schoffels aan van gerenommeerde merken zoals Fiskars, Gardena en Wolf-Garten. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid voor al jouw tuinklussen.

Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren professional, wij hebben de perfecte schoffel voor jouw behoeften. Bekijk ons assortiment en kies de schoffel die het beste bij je past, zodat je tuin er prachtig uit blijft zien!