Kerstverlichting

Gekleurd

1 product

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
100-150 100-150 300 cm 300 cm
LED verlichting - L 9 m - 120 LED - Gekleurd
  • Snoer lengte 300 cm
  • Verlichting kleur Gekleurd
€ 7,79
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bekijk product

Gekleurde kerstverlichting

Ga jij voor een kerst met gekleurde kerstverlichting? Met gekleurde kerstverlichting maak jij een feestje van je huis! De verlichting bevat verschillende soorten kleuren zoals blauw, geel, rood en groen. Zo breng je echt een gezellige en feestelijke kerstsfeer in huis. Leg de gekleurde kerstlampjes in de vensterbank of stop de lampjes in een vaas om jouw huis net dat beetje extra te geven.

Maak een feest van je kerstboom met gekleurde kerstboomverlichting!

Wil jij dit jaar gaan voor een over de top kerstboom? Dan kan het toevoegen van gekleurde kerstboomverlichting niet missen. Met deze kleurrijke verlichting in jouw kerstboom heb jij een echte eyecatcher in de woonkamer staan!

Gekleurde kerstverlichting voor buiten

Ga jij liever voor een feestelijke sfeer in de tuin of op het balkon? Dan kan je ervoor kiezen om gekleurde kerstlampjes buiten te hangen. Hang de lampjes om de balkonreling of versier de heg met gekleurde verlichting. Zo is het niet alleen een feestje voor jezelf, maar ook voor de rest van de buurt. 

Gekleurde kerstverlichting led

Vind jij het belangrijk dat jouw kerstverlichting duurzaam en zuinig in het verbruik is? Kies dan voor gekleurde led verlichting! Op deze manier bespaar je in de portemonnee en ben je duurzamer dan wanneer je gebruik maakt van gloeilampen. 

Gekleurde kerstverlichting kopen bij Tuinland

Wil jij gekleurde kerstverlichting kopen? Dan ben je bij Tuinland aan het juiste adres. Tuinland heeft een groot assortiment aan kerstspullen, van kerstbomen tot aan alles voor in de kerstboom