Buiten

Alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras!

Buitenleven beleef je en ervaar je. Buitenleven is niet te beschrijven in woorden. Je moet het voelen.
Het weer wordt beter, de zon begint te schijnen en de dagen worden langer. De perfecte tijd om lekker lang buiten te zijn. Buiten is er zoveel te doen! Of je nu een klusser of je een relaxer bent, in de tuin kan alles. Van gras zaaien tot aan grasmaaien of toch liever relaxen op een goed zittend tuinmeubel!

Tuingereedschap

Iedere klus begint met goed gereedschap. Goed gereedschap is namelijk het halve werk. Zonder goed materiaal kom je nergens. Of je nu je heg wilt gaan snoeien met elektrische materiaal of toch liever het oude vertrouwde handgereedschap gebruikt. Binnen Tuinland is er voor ieder wat wils.

Grond en aarde

Is het tijd voor nieuwe plantjes in de tuin? Dan is het verstandig om deze altijd nieuwe grond en aarde te geven. Dit zorgt ervoor dat je planten lekker kunnen gaan groeien en jouw tuin helemaal opfleuren! Grond en aarde is niet alleen voor nieuwe planten erg fijn, ook je bestaande planten smullen van een nieuwe lading verse grond.

Tuinmeubelen

Het is weer zo ver! De zon begint te schijnen en het is een feest om buiten te zijn. Lekker de buitendeuren open en genieten van de tuin. De een gaat lekker tuinieren, de ander doet het graag wat rustiger aan. Toch komt er altijd een moment dat ook de drukke tuinklusser even wil genieten van zijn prachtig aangelegde en onderhouden tuin. In beide gevallen moet je dus ook kunnen ontspannen in je tuin.

Om het ontspannen gevoel in de tuin helemaal af te maken, zijn tuinmeubelen een onmisbaar element. Door tuinmeubelen kan je optimaal genieten van het buitenleven. Of je nu lekker onderuit wilt kunnen zakken op een loungeset of liever een boek leest in een verstelbare stoel. Iedereen beleeft het buitenleven op zijn eigen manier. Die beleving is exact wat wij zo belangrijk vinden!

Alles voor je gazon

Grasmaaien? Gras zaaien? Of je bestaande gazon verzorgen? Wij hebben een uitgebreid assortiment producten om jouw grasmat er als een strak veld er uit te laten zien.  

Moestuin

Lekker creatief bezig zijn in de tuin? Met een moestuin heb je altijd wat te doen. Laat jouw groene vingers helemaal de vrije loop.

Gewasbescherming

Heb je net alle tegels schoongespoten, staat een paar dagen later het onkruid er alweer tussen. We genieten maar wat graag van onze tuin, maar af en toe lijkt het wel erg veel werk te zijn. Helaas is niet alles namelijk even welkom. Onkruid en ongedierte kunnen erg vervelend zijn, maar met de juiste bestrijdingsmiddelen is dit gemakkelijk op te lossen!

BBQ

Zodra de eerste zonnestralen door de wolken breken maakt Nederland zich klaar voor het barbecue seizoen. Of je nu een echte houtskool enthousiasteling bent, een beginnende elektrische barbecue fanaat of een ware grillmaster achter de gasbarbeque; bij Tuinland vind je precies de barbecue die je zoekt. Laten we ook niet vergeten dat Tuinland de goedkoopste aanbieder is van de bekende Weber barbecue! Kijk, dat is ook mooi meegenomen.

Bewatering

De bewatering van je tuin is essentieel in droge weken. De kwaliteit van het groen in je tuin staat of valt met goede bewatering. Om zolang mogelijk van een mooie, groene tuin te kunnen genieten, hebben we bij Tuinland een ruim assortiment samengesteld om de bewatering van de tuin gemakkelijker te maken.

Tuinkassen

Haal alles uit je oogst met de tuinkassen van Royal Well. Bestel gemakkelijk je tuinkas, muurkas of broeikas online bij Tuinland. Ben je een professionele tuinder of hobbyist? De tuinkassen, muurkassen, broeikassen en accessoires van Royal Well passen in ieders tuin!

Tuindecoratie

Vogeltjes in de tuin? Met onze tuindecoratie geef je ze hun eigen huisje.

Vijver

Een vijver in de tuin geeft je tuin iets extra's. In de vijver kun je mooie vissen houden en bij en in de vijver kun je schitterende waterplanten laten groeien. Om echt van je vijver te genieten, moet je zorgen voor goed vijveronderhoud. Zorg voor de kwaliteit van het water met goede pompsystemen en de juiste voeding. Ook in de winter moet de vijver onderhouden worden.

Vuurkorven en verwarmers

Tot in de late uurtjes genieten van een gezellige barbecue? Ook met slecht weer lekker in de tuin zitten? En het hele jaar lang doen alsof het hartje zomer is? Met een terrasheater, terrashaard, vuurkorf of vuurschaal is het nooit te koud om buiten te zitten. Terrasverwarmers en vuurkorven online kopen doe je heel eenvoudig bij Tuinland. Ook fijn: warmte en sfeer bezorgen we razendsnel bij je thuis.

Verlichting

Genieten van het buitenleven wanneer het schemerig wordt gaat natuurlijk niet zonder verlichting. Of je nu solarverlichting zoekt op zonne-energie voor op tafel of een felle buitenlamp: Tuinland heeft het. Iedereen beleeft het buitenleven op zijn of haar manier. Die beleving in de tuin is exact wat wij zo belangrijk vinden.