Tuininrichting

Kassen

1 - 12 van de 100 resultaten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Halls Greenhouses Tuinkas Popular 46 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 131
Meerdere variaties mogelijk
Halls Greenhouses Tuinkas Popular 46 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 131
€ 875,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular 46 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 131
€ 169,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Tuinkas Popular 66 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 195
€ 875,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Tuinkas Popular 106 - Groen Gecoat
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 319
€ 1.129,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular 106 - Groen Gecoat
€ 275,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular 106 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 319
€ 225,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular 66 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 195
€ 185,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular 86 - Blank
 • Breedte (cm) 193
 • Lengte (cm) 257
€ 205,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular/Supreme 46 - Groen Gecoat
€ 215,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular/Supreme 66 - Groen Gecoat
€ 235,00
Bekijk product
Halls Greenhouses Fundering Popular/Supreme 86 - Groen Gecoat
€ 255,00
Bekijk product
Pagina

Tuinkassen

Een tuinkas is een soort gebouw dat wordt gebruikt om planten te kweken in een beschermde omgeving. Ze zijn vaak gemaakt van glas of plastic en hebben een metalen of houten frame om ze op te zetten. Tuinkassen zijn een populair hulpmiddel voor tuinders die hun planten willen beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden of die op zoek zijn naar een gecontroleerde omgeving om te kweken. 

Sommige tuinkassen zijn relatief klein en kunnen gemakkelijk op een patio of terras geplaatst worden, terwijl andere groter en robuuster zijn en geschikt zijn voor het kweken van grotere planten of voor het kweken van groenten en fruit. In veel gevallen worden tuinkassen gebruikt om planten te laten groeien tijdens de koudere maanden van het jaar, zodat tuinders het hele jaar door opbrengsten van hun tuin kunnen genieten.

Welke tuinkas moet ik kopen?

Een tuinkas is beschikbaar in bijna alle vormen, maten en kleuren. Maar welke tuinkas moet je nou kopen? Dat ligt er natuurlijk aan welke producten jij in je tuinkas wilt plaatsen en de hoeveelheid hiervan. 

Kleine tuinkas

Ga je voor een klein moestuintje in je tuinkas met een paar groenten? Dan is een kleine tuinkas prima. We spreken van een mini tuinkas als deze niet groter is dan 2,5 bij 2,5 meter. 

Ook met een kleine tuinkas kun je alsnog veel lekkere groenten verbouwen. Dit is een formaat waar je nog prima wat tomatenplanten, peperplanten en aubergine in kunt verbouwen. Een kleine tuinkas is prima voor een hobbykweker met een niet al te grote tuin. 

Grote tuinkas

Wil je groenten, bloemen, planten en fruit gaan kweken? Een grote tuinkas is dan wel een fijne optie. Hiermee heb je genoeg ruimte en hoef je er niet bang voor te zijn dat jouw oogst mislukt.  In vergelijking met een kleine tuinkas komt er natuurlijk bij een grote tuinkas ook meer bij kijken. Meer groenten en fruit kweken betekent ook dat je tijd kwijt bent om alles in goede banen te leiden.

Een grote tuinkas is geschikt voor de hobbykweker en professionele kweker met een grote tuin.  

Tuinkas glas

Een glazen tuinkas ziet er eigenlijk altijd goed uit. Daarnaast gaan glazen tuinkassen, mits goed onderhouden, erg lang mee. De glazen tuinkassen van Tuinland geven je tuin een frisse uitstraling. Het voordeel van een glazen tuinkas is het open karakter. Op deze manier kun je al van een afstandje je eigen groenten, fruit of kruiden zien groeien. Dit maakt het gebruik van je tuinkas extra leuk.

Tuinkas polycarbonaat

Een tuinkas van polycarbonaat kan een goed alternatief zijn voor een tuinkas van glas. Polycarbonaat is namelijk erg sterk, en bovendien licht van gewicht. Een polycarbonaat tuinkas isoleert goed en biedt optimale veiligheid in én rondom de tuinkas.  

Tuinkas kopen bij Tuinland

Als je op zoek bent naar een manier om je tuin te laten bloeien het hele jaar door, dan is een tuinkas precies wat je nodig hebt! Onze tuinkassen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en een stevig frame, zodat je er zeker van kunt zijn dat je planten beschermd zijn tegen ongunstige weersomstandigheden. Of je nu groenten, fruit of gewoon mooie bloemen wilt kweken, onze tuinkas biedt alles wat je nodig hebt om je tuin tot leven te brengen. Bovendien zijn onze tuinkassen eenvoudig te installeren en pasten ze op elke patio of terras. Kies vandaag nog voor een tuinkas en ontdek hoe leuk en gemakkelijk tuinieren kan zijn!