Contact met Tuinland

In augustus zijn wij mogelijk iets lastiger telefonisch bereikbaar i.v.m. vakanties. Voor zekerheid op antwoord kun je ons mailen naar onderstaande adressen!

 

Heb je een vraag over een aankoop? Neem dan contact op met de betreffende vestiging. 
We helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Vragen die betrekking hebben op één van onze vier winkels, kan je met de winkels e-mailen, zie hieronder voor het desbetreffende email adres. Heeft de vraag betrekking op een online order, neem dan contact op met de webshop.

Telefoonnummer en mailadres Assen:
0592-343444 | assen@tuinland.nl

Telefoonnummer en mailadres Zwolle:
038-4670050 | zwolle@tuinland.nl

Telefoonnummer en mailadres Wilp:
0570-613851 | wilp@tuinland.nl

Telefoonnummer en mailadres Groningen:
050- 5421322 | groningen@tuinland.nl

 

Klachten en reviews

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande gegevens. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Klanten kunnen op onze webshop gemakkelijk en snel hun mening delen over onze producten en diensten door middel van een review. Dit gebeurt via een tool genaamd Hotjar, die zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring. Met deze reviews hopen we onze klanttevredenheid te verbeteren en tegelijkertijd onze producten en diensten te verbeteren. Laat uw stem horen en help ons uw webshop-ervaring te verbeteren!

 

Tuinland Webshop B.V adres

  • KVK 72988959
  • Vestigingsnr. 000041065042
  • BTW NL006345177B08

 

Adres voor retouren

Voor het retourneren van je webshop aankoop, verwijzen we je graag door naar onze retour portal: Retourneren webshop aankoop

 

Contactgegevens

Tuinland Webshop
Borgstee 1
9403TS
Assen, NL
Email: webshop@tuinland.nl

In de privacyverklaring vind je meer informatie over de manier waarop wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan.