Kerstbomen
Echte kerstbomen kopen bij Tuinland

Echte kerstbomen kopen bij Tuinland

kan vanaf vandaag!

Echte kerstbomen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kerstboom kopen bij Tuinland

Kom naar één van onze winkels voor het kopen van een kerstboom. Wij zijn gevestigd op verschillende plekken in Nederland. Dus wil jij een kerstboom kopen in Groningen? Of ben je op zoek naar kerstbomen in Zwolle, Assen of Wilp? Dan kan je bij één van deze Tuinland vestigingen terecht. Uiteraard is een kerstboom is niet compleet zonder versiering. Daarom hebben wij een prachtige collectie met kerstversiering. Of je nu opzoek bent naar verlichting of naar de mooiste kerstballen. Je vindt het bij Tuinland. Zowel in de winkels als online! Dus voor een kerstboom in Groningen, Zwolle, Assen of Wilp, kun je ook bij ons terecht.

Kom naar één van onze winkels

Echte kerstbomen

Een echte kerstboom kopen heeft zo zijn voordelen. De keuze voor een echte kerstboom, is vaak vanwege de heerlijke dennengeur en omdat een echte boom volgens veel mensen toch net wat meer sfeer geeft. Maar welke kerstboom ruikt het lekkerst? Voor liefhebbers van die typische, frisse dennenlucht, is de fijnspar een prima keuze. Ook de blauwspar staat bekend om zijn sterke geur. Wanneer je voor een echte kerstboom gaat, kun je kiezen voor een kerstboom met of zonder kluit. Een kluit is de aarde rond de wortels.

Kerstboom kopen met kluit

Het voordeel van een kerstboom met kluit, is dat de boom langer mooi blijft. Bovendien verliezen ze minder naalden dan kerstbomen zonder kluit. Een echte kerstboom die helemaal geen naalden verliest, bestaat niet. Wel staan de blauwspar, de nobele spar en de edele zilverspar erom bekend nagenoeg geen naalden te verliezen