Onze Kerstshow

Onze Kerstshow

Laat je meenemen door de gezellige sfeer van kerst

Kom de thema's bekijken bij onze kerstshows!

Elk jaar in oktober opent Tuinland een bijzondere kerstafdeling. Deze kerstafdeling noemen wij kerstshow. Laat je meenemen in de gezellige kerstsfeer.

 

Kom de seizoenen beleven bij onze speciale kerstshows in één van onze 4 winkels. Liever vanuit huis je kerstinkopen doen? Dat kan ook! Neem dan een kijkje in onze kerstwinkel!

Laat je inspireren en beleef de kerst alvast bij onze prachtige kerstshow. Bekijk de prachtig versierde kerstbomen, gave kerstdorpen en feestelijke versierde kersttafel.

 

Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe kerstinrichting of er graag een dagje op uit wilt. Onze Tuinland kerstshow is de moeite waard. De kerstafdeling is te bezoeken in één van onze 4 vestigingen in Assen, Groningen, Wilp of Zwolle.

Speciale kerstafdeling in onze winkels

Op zoek naar een mooie en leuke kerstshow? Dan ben je bij Tuinland op het juiste adres! Onze 4 winkels zijn omgetoverd tot een ware kerststal en je kunt er alles vinden voor een feestelijke kerst. Kom dus genieten van een mooie kerstshow in ons tuincentrum.

 

Elk jaar pakken wij opnieuw uit met andere thema's. Dit om jou als bezoeker te verrassen en vernieuwen. Het is dan ook ieder jaar weer een feestje en zeker de moeite waard om onze kerstshow in 2023 opnieuw te bezoeken.

Onze kersthow is een beleving voor jong en oud

Een beleving voor jong en oud

Kerst betekent warmte, sfeer en knusheid. Prachtige versieringen, gezellige lampjes en over the top versierde kerstbomen. Krijg jij er al zin in? Wij wel in ieder geval! Op onze kerstshow 2023 vind je de mooiste kerstversieringen en decoraties terug. Denk aan prachtig besneeuwd en met kerstballen versierde kerstbomen, maar ook de sfeervolste lampjes en heerlijkste winterse geuren. Het is een en al beleving en inspiratie!

 

De show is een beleving voor jong en oud! Dus waar wacht je nog op? Bij Tuinland vind je één van de grootste kerstshows van Nederland. Stap in de auto en kom langs in een van onze 4 winkels of bekijk onze online kerstwinkel. Een ding is zeker... het wordt een heerlijk dagje uit.

Kom kerst shoppen bij Tuinland

Kom kerst shoppen bij Tuinland

Zoek een winkel in jou buurt winkels