Tuinland nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten, aanbiedingen en events bij Tuinland? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Als abonnee van onze nieuwsbrief blijf je maandelijks via de mail op de hoogte van alles wat er bij Tuinland gebeurt. Zo mis je nooit meer een leuke aanbieding. Schrijf je nu in met voor onze nieuwsbrief onderaan onze website, wij zien je graag terug als abonnee!


Tuinland Groningen is bereikbaar!

Van 22 maart tot 2 september zijn er werkzaamheden aan Ring Zuid in Groningen. Hierdoor is er verkeershinder in de gehele stad. Check hieronder gemakkelijk alle gesloten wegen en alternatieve routes.

Vul in onderstaande kaart het adres van Tuinland Groningen, Peizerweg 91 in.

 


Feestelijke sfeer op Groningen

Luchthaven viert kerst met sfeervolle aankleding

De reis naar de eindbestemming is onderdeel van je vakantie wordt vaak beweerd.

Tuinland en Groningen Airport Eelde gooien daar nog een schepje bovenop. Tijdens de feestdagen begint de vakantie al op de luchthaven. Dit jaar is de regionale luchthaven in een feestelijke kerstsfeer gehuld! Met trots kondigen we aan dat Tuinland alle kerstversiering heeft geplaatst op de luchthaven, wat resulteert in een prachtige samenwerking

De nauwe samenwerking tussen Tuinland, dé expert in de regio op het gebied van tuin- en woondecoratie, en Groningen Airport Eelde is een mooi voorbeeld van hoe regionale partijen hun krachten bundelen om een lach op het gezicht van reizigers te toveren. Met de feestdagen voor de deur wilde de luchthaven ervoor zorgen dat iedereen onmiddelijk in de kerstsferen zou komen. Dat is dankzij Tuinland gelukt.

Tuinland heeft met passie en precisie de kerstversiering aangebracht. Nu straalt Groningen Airport Eelde met prachtige kerstbomen, schitterende lichtjes en sprankelende decoraties. We zijn enorm trots op deze samenwerking. Het brengt niet alleen de kerstsfeer op de luchthaven, maar zorgt ook voor een hartelijk welkom voor alle passasiers en bezoekers. We kijken ernaar uit om deze geweldige samenwerking in de toekomst op een duurzame manier voort te zetten. Bon voyage!

Assen, woensdag 20 deceber 2023


Samenwerking De Bonte Wever en Tuinland

Tuinland heeft met veel plezier en trots De Bonte Wever in kerstsferen mogen brengen. Dit resulteerde in mooi versierde ingangen, restaurant, café en zakelijke ingang. 

De Bonte Wever, als gerenommeerd bedrijf in Assen en omstreken, biedt een veelzijdig scala aan diensten. Waaronder hotellerie, horeca, recreatie, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Tuinland is trots om een rol te mogen spelen in het verlevendigen van de kerstambiance bij De Bonte Wever. Het creëren van de kerstomgeving is een mooie uiting van de geslaagde samenwerking.

Tuinland levert deze bijdrage aan De Bonte Wever en haar gewaardeerde gasten.

Assen, woensdag 20 deceber 2023