Tuinland Groep

Tuinland Groep

Een compleet aanbod voor iedereen!

Groener, duurzamer & betrokken... Bij Tuinland Groep geloven we in een toekomst waarbij dit centraal staat. Onze rebranding is een stap in deze richting, met een focus op een groenere wereld en een betere ervaring voor onze klanten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkels, waar we je kunnen helpen om de tuin van je dromen te creëren. Samen maken we de wereld een beetje groener, één plantje per keer.

Tuincentrum Compleet

Tuinland Assen

Tuinland Assen is een bijzonder tuincentrum. In Assen liggen de wortels van het huidige Tuinland. Bij Tuinland Assen vind je alles voor je tuin en terras. Daarnaast hebben wij decoratie voor binnen en buiten, een snijbloemen afdeling, alles voor je vijver, bloemen, planten, een tuincafé en alles wat je nodig hebt voor je huisdier.

Tuinland Groningen

Onze winkel is groots opgezet en is een echt dagje uit voor groenliefhebbers. Je vind hier alles voor je tuin en terras.  Daarnaast is er prachtige decoratie voor binnen en buiten, een snijbloemen afdeling, alles voor je vijver, bloemen, planten, een gezellig Tuincafé met overheerlijke broodjes en met elke maand een nieuwe aanbieding.

Tuinland Zwolle

Bij Tuinland Zwolle vinden wij het belangrijk dat een bezoek aan onze winkel een beleving is. Heb je plantjes nodig, een mooie kamerplant, tuinmeubelen of toffe woondecoratie? Bij ons heb je keuze uit een uitgebreid assortiment!

Groencentrum

Tuinland Wilp

De vestiging in WIlp is het Groencentrum van Tuinland, een locatie die zich volledig richt op groen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je tuin tot leven te brengen. Van bomen en struiken, tot planten en tuingereedschap. Het Groencentrum wordt jouw bestemming voor al het groen-gerelateerde.

Woonwinkel

Tuinland Woonwinkel

Powered by Serena's Living

Naast bovenstaande vestigingen onze nieuwste vestiging: Tuinland Woonwinkel. Deze vestiging in Assen richt zich op luxe meubelen en stijlvolle interieurartikelen. Hier vind je inspiratie voor het creëren van een stijlvolle omgeving met een vleugje elegantie.