Ruilen & Retouren

Ruilen & Retouren

Heb je een vraag over een ander onderwerp? < Ga naar klantenservice

Ik wil mijn product retourneren

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Het retouradres is;

Borgstee 70

9403 TV

Assen

Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Je kunt gemakkeljk iets terugsturen via deze link. Je betaalt hiervan zelf de verzendkosten.

Wij storten het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Dit formulier is te vinden via de volgende link; https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Andere vraag?

Wanneer je vraag over bestellen en betalen hier niet tussen staat kan je kijken op de pagina's Ruilen en Retouren. Is je vraag dan nog niet beantwoord, neem dan contact met ons op.