• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

Checklist aanschaf nieuwe tuinmeubelen

Jet - Tuinland 6 maart 2020
Checklist aanschaf nieuwe tuinmeubelen
Checklist aanschaf nieuwe tuinmeubelen
Het is dus de hoogste tijd om je alvast te gaan oriënteren, maar waar moet je nou precies op letten bij de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen? Wij zetten het voor je op een rijtje:

Meten = weten!
Meet de ruimte waar je je tuinmeubelen wil gaan plaatsen. Hoe groot is het (dak)terras of balkon? Heb je een kleine tuin, kies dan niet voor te grote meubelen. Heb je een grote tuin? Kies dan juist wel voor grote meubelen. Bedenk hoe je de meubelen wilt neerzetten.

Wat zoek je?
Een eettafel met lekkere tuinstoelen, een loungeset waar je lekker kan gaan relaxen of ga je liever voor een bistro setje om een kop koffie te kunnen drinken? Online kun je alvast een deel van ons tuinmeubel assortiment bekijken!

Welke sfeer wil je creëren?
Ga je voor rustig en strak, de bohemian ibiza stijl of liever de landelijke sfeer?  

Welk materiaal wil je?
Wicker, aluminium, hout, kunststof...Tuinmeubelen worden in verschillende soorten en materialen gemaakt. Wat past het best bij de stijl die je graag wilt? En wat is bijvoorbeeld makkelijk te onderhouden? Op deze pagina geven we je uitleg over de verschillende materialen én hoe je ze onderhoud!

Tijd om te testen!
Bekijk welk materiaal past bij je past, welke stijl wil je overbrengen in je tuin? Maar natuurlijk nog belangrijker; wat zit het fijnst, welk onderhoud spreekt jou aan. Check de kwaliteit en de kleuren die er zijn, sommige materialen zijn bijvoorbeeld in meerdere kleuren verkrijgbaar. 

Kwaliteit boven kwantiteit
Een tuinmeubel is natuurlijk een investering voor een langere tijd. Duurzaamheid en goede kwaliteit gaan hand in hand. Wij bieden onze klanten een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding aan!