Gazon onderhoud

Kantafstekers

Kantafstekers

3 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Verkrijgbaar in de winkel
Combisystem Kantafsteker
  • Breedte (cm) 23
  • Lengte (cm) 30,5
€ 32,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Kantensnijder
Wolf-Garten Kantensnijder
  • Breedte (cm) 15,5
  • Lengte (cm) 40
€ 79,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Multi-star Kantenafsteker
  • Breedte (cm) 22,5
€ 31,50
Bekijk product

Een mooi en strak gazon begint bij een goede afwerking. Met een kantafsteker zorg je ervoor dat de randen van jouw gazon er netjes en professioneel uitzien. Bij Tuinland hebben we een uitgebreid assortiment kantafstekers, van handmatige tot elektrische modellen.

Onze kantafstekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekende prestaties. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, waardoor je gemakkelijk en snel jouw gazon kunt afwerken zonder al te veel inspanning.

Onze handmatige kantafstekers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van klassieke steekschoppen tot moderne, ergonomische modellen. Met deze kantafstekers kun je gemakkelijk de randen van jouw gazon afsteken en een strakke afwerking creëren.

Voor de grotere gazons bieden wij elektrische kantafstekers aan, die jou het werk uit handen nemen. Deze kantafstekers zijn voorzien van een krachtige motor en kunnen gemakkelijk door het gras snijden om de randen van jouw gazon af te werken.

Bij Tuinland hebben we alleen kantafstekers van gerenommeerde merken zoals Gardena en Fiskars. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Bekijk ons assortiment kantafstekers en kies de kantafsteker die het beste past bij jouw behoeften en wensen. Met onze kantafstekers creëer je een strakke en professionele afwerking van jouw gazon.