Schoonvegen

Sneeuwruimers

Sneeuwruimers

3 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Verkrijgbaar in de winkel
Sneeuwschuiver
€ 26,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Sneeuwschuiver
Wolf-Garten Sneeuwschuiver
€ 56,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Sneeuwschep
Gardena Sneeuwschep
€ 54,95
Bekijk product

Als er sneeuw valt, is het belangrijk om je oprit en tuinpad sneeuwvrij te houden voor de veiligheid van jezelf en anderen. Bij Tuinland hebben we een uitgebreide collectie sneeuwruimers voor al jouw sneeuwruimklussen.

Onze sneeuwruimers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van kleine handmatige sneeuwruimers tot grote sneeuwblazers. We hebben sneeuwruimers met een metalen of kunststof blad en sneeuwblazers met een sterke motor voor het verplaatsen van grote hoeveelheden sneeuw.

Naast de standaard sneeuwruimers bieden we ook sneeuwruimers met speciale functies aan. Zo hebben we bijvoorbeeld sneeuwruimers met verstelbare handgrepen voor een ergonomische werkhouding en sneeuwblazers met rubberen messen voor een stille werking.

Bij Tuinland begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom bieden we alleen sneeuwruimers aan van gerenommeerde merken, zoals Wolf-Garten en Fiskars. Met onze hoogwaardige sneeuwruimers ben je verzekerd van een lange levensduur en goede prestaties.

Of je nu een beginnende sneeuwruimer bent of een doorgewinterde professional, bij Tuinland vind je de perfecte sneeuwruimer voor elke klus. Bekijk ons assortiment en kies de sneeuwruimer die het beste past bij jouw behoeften en wensen. Zo houd je je oprit en tuinpad sneeuwvrij en veilig, zodat je er optimaal van kunt genieten!