Tuinland Affiliate Programma

Tuinland Affiliate Programma

Word partner van tuinland.nl

Tuinland is opgericht in 1919 en bestaat uit 4 prachtige grote winkels en daarnaast een goedlopende webshop waarmee wij Nederland en België bedienen. Ons assortiment kenmerkt zich door sfeervolle artikelen voor huis en tuin. Denk aan artikelen als tuin- en kamerplanten, woonaccessoires, tuingereedschap, tuinmeubelen, kerstartikelen en dierenproducten.

Op Tuinland.nl kun je terecht voor al je huis en tuin artikelen. Elke keer weer een verrassend, nieuw en breed assortiment. Genoeg winkelplezier!

Wil je graag onze producten promoten en hier extra geld mee verdienen?

Hoe word ik partner?

Heb je een eigen website en wil je graag onze producten promoten en hier extra geld mee verdienen? Word dan partner van Tuinland Groep en meld je aan voor een van onze affiliatie programma’s via Awin, Daisycon of Tradedoubler. Wanneer wij je aanmelding hebben goed gekeurd, kun je gaan beginnen met het promoten van Tuinland. Gebruik hiervoor tekstlinks, banners of onze productfeed.

 

Aanmelden

  1. Meld je aan bij een van onze affiliate Netwerken AwinDaisycon of Tradedoubler

  2. Wacht onze goedkeuring af, wij kijken of je website aansluit bij ons assortiment en/of het geen waar wij voor staan.

  3. Promoot Tuinland Groep op je website. Doe dit via tekstlinks, banners of een productfeed.

  4. Ontvang commissie over de geplaatste orders die via het door jou geplaatste promotie materiaal zijn binnen gekomen.

Wat is affiliate marketing en hoe werkt het?

Affiliate marketing is een vrij nieuwe manier van marketing. Je wordt hierbij betaald op basis van de geleverde prestatie. Wanneer je een product verkoopt via een linkje op jouw website of platform ontvang je hier een commissie over. Dit betreft een vast bedrag of percentage. Bij affiliate marketing is het zowel voor de adverteerder als publisher goed inzichtelijk wat de prestatie is van bepaald promotiemateriaal.

Onze affiliate netwerken Awin, Daisycon en Tradedoubler zorgen voor een goed overzicht van de statistieken en uitbetaling van de commissies. Partner worden bij Tuinland Groep is geheel gratis en doe je eenvoudig via bovenstaande stappen onder bovenstaand kopje ‘’Aanmelden?’’.

Kom winkelen bij Tuinland

Kom winkelen bij Tuinland

Zoek een winkel in uw buurt winkels