Bodembewerkers

Tuinharken

Tuinharken

4 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Verkrijgbaar in de winkel
Tuinhark 10 Tand
  • Breedte (cm) 14
  • Lengte (cm) 25
€ 17,50
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Klein Verzinkt Harkje
  • Breedte (cm) 8,5
€ 7,29
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Hark 10 Tanden
Wolf-Garten Hark 10 Tanden
  • Breedte (cm) 19
€ 16,95
Bekijk product
Verkrijgbaar in de winkel
Handharkje
Gardena Handharkje
  • Breedte (cm) 8,5
€ 16,25
Bekijk product

Een tuinhark is een onmisbaar hulpmiddel voor het onderhouden van je tuin. Of je nu bladeren wilt opruimen, de grond wilt egaliseren of gazonafval wilt verzamelen, bij Tuinland hebben we een uitgebreide collectie tuinharken voor al je tuinklussen.

Onze tuinharken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van kleine handharken tot grote harken met een verstelbare breedte. We hebben tuinharken met stalen of kunststof tanden, afhankelijk van de gewenste stevigheid en duurzaamheid.

Naast de standaard tuinharken, bieden we ook harken met speciale functies aan. Zo hebben we bijvoorbeeld bladharken met extra lange tanden om bladeren en tuinafval gemakkelijk op te harken. Ook hebben we verticuteerharken om mos en onkruid uit het gazon te verwijderen.

Bij Tuinland begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom bieden we alleen tuinharken aan van gerenommeerde merken, zoals Fiskars, Gardena en Wolf-Garten. Met onze hoogwaardige tuinharken ben je verzekerd van een lange levensduur en goede prestaties.

Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde professional, bij Tuinland vind je de perfecte tuinhark voor elke klus. Bekijk ons assortiment en kies de hark die het beste past bij jouw behoeften en wensen.