Bodembewerkers

Hakken

1 product

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Verkrijgbaar in de winkel
Schrepel SH-M
Wolf-Garten Schrepel SH-M
  • Breedte (cm) 13
€ 21,50
Bekijk product

Hakken is een essentieel onderdeel van het bewerken van de bodem in je tuin en bij Tuinland Groep hebben we een breed assortiment aan hakken die perfect zijn voor elke tuinier. Onze hakken zijn ontworpen om de grond los te maken, te beluchten en onkruid te verwijderen, zodat jouw tuin gezond blijft en er op zijn best uitziet.

Onze hakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen. Of je nu op zoek bent naar een handmatige of een elektrische hak, wij hebben het voor jou. Onze handmatige hakken zijn licht van gewicht en voorzien van ergonomische handgrepen voor een comfortabele grip en een betere controle tijdens het gebruik. Onze elektrische hakken zijn voorzien van een krachtige motor en bieden een snelle en efficiënte manier om de grond los te maken.

Bij Tuinland Groep hebben we hakken van gerenommeerde merken zoals Gardena en Wolf-Garten. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Onze hakken zijn geschikt voor verschillende bodemtypen en voor het bewerken van zowel kleine als grote oppervlakken. Of je nu een moestuin hebt, een bloementuin of een gazon, onze hakken zijn de ideale keuze.

Bekijk ons assortiment hakken en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw tuin te onderhouden. Onze hakken zijn duurzaam, efficiënt en zorgen voor een gezonde en mooie tuin.