• 4 grote winkels
  • Al 100 jaar plant- en tuinkennis
  • Ruime garantie!
0
Totaal:  €0,00
Bestellen
Levertijd webshop 3 werkdagen | Levertijd tuinmeubelen 1 werkdag!

Maak je eigen paastak

Sarah 12 april 2019
Maak je eigen paastak
Maak je eigen paastak
Voor je het weet is het alweer zover: Pasen! Dit jaar valt Eerste Paasdag op zondag 21 april en tweede Paasdag op maandag 22 april. Een gezellige tijd om het huis wat lenteklaar te maken!

Met pasen wordt het nieuwe leven gevierd dat samengaat met het begin van de lente. Er is niets leuker dan een eigen gemaakte paasdecoratie! Haal de lente in huis met een mooie paastak vol knoppen en de vrolijkste decoraties. Bij Tuinland hebben we diverse paastakken voor dat echte lentegevoel.Welke soorten paastakken zijn er te koop bij Tuinland?
In de maanden april en mei verkopen wij voornamelijk de Salix en de Krulhazelaar. De Salix is een tak met een lange krul en de krulhazelaar heeft meerdere krullen in de tak. De krulhazelaar is bij uitstek een zeer geschikte decoratietak. Je kunt er gemakkelijk decoraties in hangen of gewoon naturel laten in een mooie transparantie glazen vaas. Bloesemtakken vormen ook een mooie basis voor een paastak. Kies voor een kersenbloesemtak of een magnolia met haar prachtige bloesems.Het decoreren kan beginnen!
Heb jij ons vrolijke paasdecoraties al gevonden?
Bij Tuinland hebben we een groot aanbod paasdecoraties in de kleuren van de lente. Shop hier alvast een greep uit ons ruime paasassortiment: Bekijk hier het gehele online Blond Amsterdam aanbod > Bekijk hier het gehele paas assortiment online.

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd door de webmaster.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nogmaals.