Kassen

Tunnelkassen

Tunnelkassen

4 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Royal Well Tunnelkas Silver Rocket D6
  • Lengte x Breedte 300 cm x 200 cm
  • Oppervlakte 6 m²
€ 309,00
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bekijk product
Royal Well Tunnelkas Silver Rocket D12
  • Lengte x Breedte 400 cm x 30 cm
  • Oppervlakte 12 m²
€ 409,00
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bekijk product
Royal Well Tunnelkas Silver Rocket D18
  • Lengte x Breedte 600 cm x 300 cm
  • Oppervlakte 18 m²
€ 515,00
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bekijk product
Royal Well Tunnelkas Silver Rocket D24
  • Lengte x Breedte 600 cm x 400 cm
  • Oppervlakte 24 m²
€ 819,00
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Bekijk product

Broeikassen zijn een geweldige manier om jouw planten te beschermen en te kweken. Of je nu een professionele tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een leuke hobby, een broeikas kan jou helpen om het hele jaar door te kweken en te genieten van verse producten uit eigen tuin.

Bij Tuinland bieden we een breed scala aan broeikassen van hoge kwaliteit die passen bij jouw behoeften en budget. Onze broeikassen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk te monteren en te onderhouden. Met onze broeikassen kun je jouw tuin uitbreiden en genieten van een grote verscheidenheid aan planten en bloemen.

Waarom kiezen voor een broeikas?

Een broeikas biedt vele voordelen ten opzichte van het kweken van planten in de open lucht. Het grootste voordeel is dat je jouw planten kunt beschermen tegen de elementen. In een broeikas heb je volledige controle over de temperatuur, vochtigheid en ventilatie, waardoor jouw planten optimaal kunnen groeien en bloeien.

Een ander voordeel van een broeikas is dat je het hele jaar door kunt kweken. Je hoeft niet te wachten op het juiste seizoen om te beginnen met planten. Met een broeikas kun je jouw tuin uitbreiden en genieten van verse producten, zelfs in de wintermaanden.

Kies de juiste broeikas voor jouw behoeften

Bij Tuinland begrijpen we dat elke tuin anders is en daarom bieden wij een breed scala aan broeikassen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een kleine broeikas voor jouw balkon of een grotere broeikas voor jouw tuin, wij hebben wat je nodig hebt.

Onze broeikassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, van glas tot polycarbonaat. We bieden ook verschillende accessoires aan, zoals verwarming en verlichting, om jouw kweekervaring nog beter te maken.

Bestel jouw broeikas bij Tuinland

Als je op zoek bent naar een broeikas van hoge kwaliteit voor jouw tuin, dan ben je bij Tuinland aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een breed scala aan broeikassen, maar ook een uitstekende klantenservice en snelle levering. Bestel vandaag nog jouw broeikas bij Tuinland en begin met het kweken van jouw eigen groenten, fruit en bloemen!