Cadeau Inspiratie

bloemboeket

Cadeau inspiratie: 4 leukste cadeau ideeën

Cadeau inspiratie nodig? Uiteraard wil je dat een cadeau ook in de smaak valt bij degene aan wie je deze geeft. In dit artikel helpen wij je bij het vinden van het perfecte cadeau in onze cadeaushop

Er zijn natuurlijk een aantal vragen die je jezelf moet stellen om het perfect passende cadeau te kunnen geven. Is het voor een cadeau voor hem of voor haar? Is degene een buiten of juist meer een binnen mens. Ook geven wij je 4 leuke cadeau ideeën voor elke gelegenheid.

 Cadeau inspiratie voor hem en haar

Het is natuurlijk belangrijk om te weten voor wie het cadeau is. De één maak je heel blij met een tuinplant en de andere met een leuke puzzel. Gaat het om een cadeau voor hem of haar? Houdt deze persoon van binnen of buiten, dieren of juist van planten? Dit zijn een aantal dingen om over na te denken om het perfecte cadeau te kunnen geven. 

Voor hem

Over het algemeen krijgen mannen vaker tuingereedschap cadeau of iets voor de barbecue. Dit komt natuurlijk omdat de mannen zich ook het meest met de barbecue en het onderhoud van de tuin bemoeien. Een boek over tuinieren of barbecueën kan hier ook goed bij passen, deze kun je vinden in onze vestigingen; Tuinland Zwolle, Tuinland Assen, Tuinland Groningen of Tuinland Wilp.

 Voor haar

Een vrouw maak je blij met een bos bloemen of een cadeaubon cadeau. Maar je zal haar nog blijer maken met een cadeau met betekenis. Denk dus eens aan een fotolijstje met een dierbare foto erin of stel zelf een leuk pakket samen van de dingen waar ze van houdt. Vrouwen vinden het leuk als je kan zien dat er aandacht is besteed aan een cadeau.  

 Onze 4 leukste cadeau ideeën

1. Bloeiers voor in de tuin
Een pakket samen stellen voor in de tuin is helemaal niet zo moeilijk. 
Je kan een pakket met bloembollen maken. Doe er bijvoorbeeld een schepje een harkje, handschoenen en verschillende bloembollen in en je hebt een cadeau waar je een lange tijd van kan genieten.
Je kan zo’n pakket natuurlijk ook maken voor iemand die gek is op kweken. Vervang dan de bloembollen voor wat verschillenden zaden. Je kan deze cadeaus geven voor een verjaardag, housewarming of gewoon om te laten weten dat je om iemand geeft.

2. Voor degene zonder groene vingers
Voor iemand zonder groene vingers kan je natuurlijk een boek cadeau doen met allerlei tips over tuinieren en hoe je “groene vingers” krijgt. Of je koopt wat leuks voor in huis. Denk hierbij aan een leuke plank voor hapjes, servies, fotolijstjes of een mooie klok. Tegenwoordig zijn de geurstokjes, geur kaarsen en diffusers ook weer helemaal in. Dit zijn perfecte cadeaus voor een verjaardag en om voor een housewarming cadeau te doen.

3. Geef een kamerplant cadeau
Maar misschien wel het leukste cadeau voor in huis is een mooie kamerplant. Je kan dit cadeau helemaal af maken door er een mooie pot bij te doen. Je kan dan nog kiezen tussen een hangplant, een luchtzuiverende plant of juist een mooie palm. 
Een kamerplant kan je eigenlijk altijd wel cadeau doen, denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of om iemand te bedanken. 

Klik hier voor ons volledige assortiment aan kamerplanten!

4. Een cadeaubon
Het cadeau waar je eigenlijk nooit mee de mist in kan gaan is een cadeaubon. Zo kan degene die het cadeau ontvangt zelf iets uitkiezen waar diegene blij van wordt. Online verkopen wij alleen digitale cadeaubonnen. Voor een fysieke cadeaubon kan je in een van onze filialen terecht! Hier vind je alle informatie over onze filialen. 

Cadeau kopen bij Tuinland? 

Bij Tuinland helpen we je graag met het vinden van het beste cadeau. Heb je snel een cadeau nodig? Dan ben je bij Tuinland op het juiste adres. Want als je voor 12:00 uur besteld, wordt het vandaag nog verzonden! 

In de opmerkingen kan je aangeven dat het om een cadeau gaat en dan zullen wij de bestelling inpakken in inpakpapier. Zijn er achteraf nog vragen dan staat onze klantenservice voor je klaar! 

Delen: