Kerstboom kopen Assen

Kerstboom kopen Assen

Bezoek Tuinland Assen of bestel direct online! Bekijk alle kerstbomen

Kerstboom kopen Assen

Op zoek naar de mooiste kerstboom in de buurt van Assen? De beste kerstbomen en kerstversiering rondom Assen vind je natuurlijk in Tuinland Assen! We hebben veel verschillende soorten en maten kerstbomen om uit te kiezen. Vind je een mooie boom, dan pakken we deze voor je in zodat je hem gemakkelijk mee naar huis kan nemen. Service en kwaliteit staan ​​bij ons voorop. Kom dus langs en bekijk het uitgebreide assortiment kerstbomen bij Tuinland Assen.

Bezoek Tuinland Assen: Borgstee 70, 9403 TV Assen

Echte kerstbomen kopen Assen

Het is bij Tuinland Assen mogelijk om échte kerstbomen te kopen. De charme van echte kerstbomen is dat elke soort nét anders is. Echte kerstbomen geven een authentiek kerstgevoel aan jouw woonkamer. Zo ben je dus verzekerd van een uniek exemplaar in je huis. Kom langs bij Tuinland Assen om de mooiste kerstboom uit te kiezen. Zo maken we samen van jouw kerst gegarandeerd een feestje.

Kunstkerstbomen kopen Assen

Het is bij Tuinland Assen ook mogelijk om kunstkerstbomen te kopen. Het kopen van een kunstkerstboom heeft veel voordelen. Zo zijn kunstkerstbomen erg makkelijk op te zetten, en zo weer op te bergen. Ook gaan kunstkerstbomen een stuk langer mee dan echte kerstbomen. Op de lange termijn zijn kunstkerstbomen dus beter voor de natuur én je portemonnee. Ook voor mensen met een allergie is een kunstkerstboom een goed idee. Bestel jouw kunstkerstboom bij Tuinland Assen.

Kerstbomen verzorgen

Het is belangrijk om goed voor je kerstboom te blijven zorgen. Volg deze tips om lekker lang te genieten van jouw nieuwe kerstboom van Tuinland Assen:

  1. Wil je jouw kerstboom zo lang mogelijk in topconditie houden? Geef de kerstboom dan plantenvoeding.
  2. Als je een kerstboom hebt gekozen mét kluit, geef de boom dan vaak water. Bij binnenkomst in ieder geval één liter.
  3. De meest geschikte plek voor een kerstboom? Kom in ieder geval niet in de buurt van een verwarming of gashaard, anders zal de naald snel van kleur veranderen en uiteindelijk valt de naald eruit.