Kerstboom kopen in Zwolle

Kerstboom kopen in Zwolle

Bezoek Tuinland Zwolle of bestel direct online! Bekijk alle kerstbomen

Kerstboom kopen Zwolle

Op zoek naar de mooiste kerstboom in Zwolle? De beste kerstbomen en kerstversiering rondom Zwolle vind je natuurlijk in Tuinland Zwolle! We hebben veel verschillende soorten en maten kerstbomen om uit te kiezen. Vind je een mooie boom, dan pakken we deze voor je in zodat je hem gemakkelijk mee naar huis kan nemen. Service en kwaliteit staan ​​bij ons voorop. Kom dus langs en bekijk het uitgebreide assortiment kerstbomen bij Tuinland Zwolle.

Bezoek Tuinland Zwolle: Charles Storkstraat 2, 8013 NT Zwolle

Echte kerstbomen kopen in Zwolle

Het is bij Tuinland Zwolle mogelijk om échte kerstbomen te kopen. Echte kerstbomen geven een authentiek kerstgevoel aan jouw woonkamer. De charme van echte kerstbomen is dat elke soort nét anders is. Zo ben je dus verzekerd van een uniek exemplaar in je huis. Kom langs bij Tuinland Zwolle om de mooiste kerstboom uit te kiezen. Zo maken we van jouw kerst gegarandeerd een feestje.

Kunstkerstbomen kopen in Zwolle

Het is bij Tuinland Zwolle uiteraard ook mogelijk om kunstkerstbomen te kopen. Het kopen van een kunstkerstboom heeft veel voordelen. Zo zijn kunstkerstbomen erg makkelijk om op te zetten, en zo weer op te bergen. Ook gaan kunstkerstbomen een stuk langer mee dan echte kerstbomen. Op de lange termijn zijn kunstkerstbomen dus beter voor de natuur én je portemonnee. Ook voor mensen met een allergie is een kunstkerstboom een top idee. Bestel jouw kunstkerstboom bij Tuinland Zwolle.

Kerstbomen verzorgen

Het is belangrijk om goed voor je kerstboom te blijven zorgen. Met onze tips kun je lang genieten van jouw nieuwe kerstboom van Tuinland Zwolle:

  1. Als je een kerstboom hebt gekozen mét kluit, geef de boom dan geregeld water. Bij binnenkomst in ieder geval één liter.
  2. De meest geschikte plek voor een kerstboom? Zet hem in ieder geval niet in de buurt van een verwarming of gashaard, anders zal de naald snel van kleur veranderen en uiteindelijk valt de naald eruit.
  3. Wil je jouw kerstboom zo lang mogelijk in topconditie houden? Geef de kerstboom dan plantenvoeding.